ale dlaczego nie wierzysz? Masz przecież obrazek z nagłówkiem i zdjęcie, to nie wystarcza? Co ty byś jeszcze chciał?
@piaskun87 @Marmite: To może się wysilicie i wpiszecie w google magiczną frazę, "s-x for rent canada" i sami ocenicie? Powielanie fakenewsów bez sprawdzenia informacji jest głupie, ale dyskredytowanie newsa bez żadnej wiedzy o jego nieprawdziwości jest tak samo głupie. Wynik tych operacji jest taki sam, czyli negowanie prawdziwych informacji.
To może się wysilicie i wpiszecie w google magiczną frazę, "s-x for rent canada" i sami ocenicie?
@MlodyCezar: w sensie to ja mam się wysilać i marnować swój czas żeby weryfikować każdy potencjalnie bzdurny nagłówek i ewentualnie stojący za nim potencjalnie bzdurny portal, a nie osoba która go udostępnia? xD no już biegnę. Masz, zweryfikuj czy ten nagłówek jest prawdziwy.
@Marmite: Jesteś debilem, czy tylko go udajesz? Zanim stwierdzisz że coś jest kłamstwem to warto było by mieć chociaż jakikolwiek dowód. Możesz nie sprawdzać informacji jako to robi 99% osób tutaj, ale jak już szkoda ci tych 10 sekund to zaoszczędź jeszcze 5 i nie pisz głupot. Bo na kogo ty teraz wychodzisz? Na jełopa który napiszę każdą pierdołę tylko po to by sobie z kogoś zadrwić(co tym razem nie
@MlodyCezar: "mój problem" jest raczej z tym jesteś dla mnie losowym internetowym planktonem, który wyprodukował jakiś niskiego poziomu wysryw, i jeszcze myśli że będę na niego poświęcać czas xD co jest oczywiście tak samo niedorzeczne jak to że będę poświęcać czas weryfikując losowe obrazki z internetu, no ale widocznie tego nie pojmiesz. Masz, zajmij się czymś, sprawdź czy ten artykuł to prawda, a ja wracam do ciekawszych zajęć
@Marmite: Sam się ośmieszasz xD Gdybyś umiał czytać już byś wiedział dlaczego nie będę tego sprawdzać, szkoda czasu na takiego typa jak ty, właśnie takie odpady najbardziej przyczyniają się do dezinformacji w internecie. a potem płaczą że informację trzeba sprawdzać xDD
źródło: obraz
Pobierz@piaskun87 @Marmite: To może się wysilicie i wpiszecie w google magiczną frazę, "s-x for rent canada" i sami ocenicie?
Powielanie fakenewsów bez sprawdzenia informacji jest głupie, ale dyskredytowanie newsa bez żadnej wiedzy o jego nieprawdziwości jest tak samo głupie. Wynik tych operacji jest taki sam, czyli negowanie prawdziwych informacji.
@MlodyCezar: w sensie to ja mam się wysilać i marnować swój czas żeby weryfikować każdy potencjalnie bzdurny nagłówek i ewentualnie stojący za nim potencjalnie bzdurny portal, a nie osoba która go udostępnia? xD no już biegnę. Masz, zweryfikuj czy ten nagłówek jest prawdziwy.
źródło: image
PobierzMasz, zajmij się czymś, sprawdź czy ten artykuł to prawda, a ja wracam do ciekawszych zajęć
źródło: image
Pobierz