Aktywne Wpisy

splinter96 +64
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

HoroLive +11
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta

Przy okazji afery z #kpo ktoś trafnie przewidział, że Polacy i tak zaraz zapomną i to nie jest #francja, że jak podnieśli wiek emerytalny to wyszli na ulicę. Moje pytanie brzmi: właściwie to dlaczego? Zawsze mi się wydawało, że Polacy to taki buntowniczy i antysystemowy naród. W dodatku sporo boomerów chwali się tym jak obalili komunę. Przecież Polacy mieli sporo okazji do wyjścia na ulicę ale nie kojarzę większego zrywu w obecnych czasch. Strajk kobiet może? Z drugiej strony pokrzyczeli i po rewolucji i gdyby nie antypisowskie organizacje które to napędzały (i w sumie wykorzystały je do celów politycznych) to niebyłoby takiego zrywu, no ale szybko przeminęło i nic się nie zmieniło. Dziwne, że w kraju gdzie jest tyle wałków, każdy wie że kradną i jest niskie zaufanie do polityków, jednocześnie mamy najbardziej bierne społeczeństwo.
#polska #historia #gospodarka #polak #polityka #przegryw #antykapitalizm #przemyslenia #inflacja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: sddefault
Pobierz@mirko_anonim: porównanie badań testosteronu u mężczyzn w 1980 i 2025 roku mogłoby sugerować odpowiedź na to pytanie.
@Lach__Anonim To nie chodzi o sam poziom testosteronu, a o liczby - w 1980 statystyczny Polak miał 24 lata, w 2024 ma on 43 lata. Jesteśmy starym społeczeństwem, jesteśmy zajęci pracą i