Aktywne Wpisy

jmuhha +9
Jak oceniacie z perspektywy czasu nastoletnie ciążę? Mam wrażenie że jeśli ktoś urodzi mlodo to potem dziecko jest szczęśliwsze niż stare ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000026418
Pobierz
ppooii +48
#pracbaza #patologiazewsi #patologiazmiasta #praca #gorzkiezale #dziendobry
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
źródło: kipimorda
Pobierz

źródło: temp_file699116325287714155
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
dochodzi do tego że potrafią być kolejki w zwykłym kebabie w małym mieście który istnieje kilka lat - kilka lat nie widzieli kebaba w swoim małym mieście i teraz nagle muszą tam chodzić co parę
no widzisz ale to jest obraz czegoś większego -
Komentarz usunięty przez moderatora
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: jedna ekipa ze śląska jechała na jarmark do szczecina specjalnie na żeberka - uwaga nie było muala, powiedzał tylko że zajebiste i prawidłowo zrobione żeberka BBQ - jestem pewien że jakby na śląsku poszukać to spokojnie można takie znaleźć w paru lokacjach, ale co ja tam wiem
no ja byłem w Berlinie z rok temu to skorzystałem z filmiku Książula kiedyś ale
Ja tam osobiście w nim wyczuwam taka sztuczność,coś mi się zdaje że to typ co kupuję sobie znajomych z giga w-------m ego
potem wchodzę na OLX i max 190zł ktoś wołał za ostatnią koszulkę buddy przed jego odejściem xDDD
do samej współpracy z pepsi nic nie mam ale czasami było trochę cringowo
no ja szczerze wolałem dawną magię odcinków książula, >500K subów, odwiedziłem wszystkie kebaby w tym mieście, odwiedziłem wszystkie osiedlowe pizze itp. takie proste odcinki bez wymyślania, nagrywane czasami nawet z
źródło: image
Pobierz@eSUBA94: mam dokładnie to same zdanie stare odcinki były najlepsze,teraz to wpada jak ekipa uwaga TVN
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: lepiej nie odpalaj odcinka mrkyry + tvn uwaga z testów kebabów i pakowania próbek mięsa do laboratorum :)
Komentarz usunięty przez moderatora