Wpis z mikrobloga

@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: geneza tej sekty jest moim zdaniem taka że to nie wina książula, on zwyczajnie tylko nagrywa i mówi co jest dobre a co nie jego zdaniem ale oni sobie dorobili do tego religię xDD
dochodzi do tego że potrafią być kolejki w zwykłym kebabie w małym mieście który istnieje kilka lat - kilka lat nie widzieli kebaba w swoim małym mieście i teraz nagle muszą tam chodzić co parę
  • Odpowiedz
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: ponadto zauważyłem że książulo coraz częściej mówi i naciska że nie macie po co specjalnie tutaj jechać, nic specjalnego, jakbym mieszkał obok to bym czasem zjadł - ale nie, oni jadą całą ekipą w 4 osoby 50-90km do sąsiedniego powiatu bo było na filmie xd

Ja p------e nie sądziłem że dożyje czasów gdzie typ spod bloku staje się bogiem w mediach ....

no widzisz ale to jest obraz czegoś większego -
  • Odpowiedz
@eSUBA94: I jeszcze dodajmy w to skarpetki ksiazula.kondony w ksiazule i uj wi co jeszcze,idę o zakład że jak by wystawił swoje obsrane gacie po ostrym kebsie to na bank by się znaleźli amatorzy.U mojego syna w klasie są łebki co pojechali z rodzicami do tych co prowadzą lombard bo może zobaczą jakiś sławnych meneli.... A wstyd się przyznać że mam dalszych znajomych co jechali 700km do Warszawy zjeść kebsa
  • Odpowiedz
700km do Warszawy zjeść kebsa bo ksiezulo powiedział muala,

@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: jedna ekipa ze śląska jechała na jarmark do szczecina specjalnie na żeberka - uwaga nie było muala, powiedzał tylko że zajebiste i prawidłowo zrobione żeberka BBQ - jestem pewien że jakby na śląsku poszukać to spokojnie można takie znaleźć w paru lokacjach, ale co ja tam wiem

no ja byłem w Berlinie z rok temu to skorzystałem z filmiku Książula kiedyś ale
  • Odpowiedz
@eSUBA94: Teraz weź zobacz z jaką skromnością rozdaje puszki Pepsi z własną podobizną dodając że być może będą więcej warte w przyszłości,jaka skromność od niego bije;) Dobry był też odcinek z najdroższego hotelu w Dubaju,skojarzył mi z Testovironem i pomarańczą.
Ja tam osobiście w nim wyczuwam taka sztuczność,coś mi się zdaje że to typ co kupuję sobie znajomych z giga w-------m ego
  • Odpowiedz
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: z tymi puszkami to mi się budda przypomina, kupujcie limitowane koszulki!!!! ostatnie!!
potem wchodzę na OLX i max 190zł ktoś wołał za ostatnią koszulkę buddy przed jego odejściem xDDD
do samej współpracy z pepsi nic nie mam ale czasami było trochę cringowo

no ja szczerze wolałem dawną magię odcinków książula, >500K subów, odwiedziłem wszystkie kebaby w tym mieście, odwiedziłem wszystkie osiedlowe pizze itp. takie proste odcinki bez wymyślania, nagrywane czasami nawet z
eSUBA94 - @wiesniakzdziuryzabitejdeskami: z tymi puszkami to mi się budda przypomina,...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
no ja szczerze wolałem dawną magię odcinków książula, >500K subów, odwiedziłem wszystkie kebaby w tym mieście, odwiedziłem wszystkie osiedlowe pizze itp. takie proste odcinki bez wymyślania, nagrywane czasami nawet z ręki bez gimbala

@eSUBA94: mam dokładnie to same zdanie stare odcinki były najlepsze,teraz to wpada jak ekipa uwaga TVN
  • Odpowiedz