Aktywne Wpisy

witam12 +230
Wiecie że w tym antyludzkim państwie system kaucyjny który wchodzi od 1 października skonstruowano tak, że aby odzyskać kaucje za butelkę plastikową musicie ja zwrócić w formie NIE ZGNIECIONEJ? xD
Czytaj - musisz wydzielić w swoim mieszkaniu miejsce w którym będziesz przechowywał puste butelki a potem dymać z tymi butelkami do marketu i tam ktoś ci łaskawie może odda 50 groszy.
Jak ktoś ma dom, garaż, dużo miejsca a na każde zakupy jeździ samochodem
Czytaj - musisz wydzielić w swoim mieszkaniu miejsce w którym będziesz przechowywał puste butelki a potem dymać z tymi butelkami do marketu i tam ktoś ci łaskawie może odda 50 groszy.
Jak ktoś ma dom, garaż, dużo miejsca a na każde zakupy jeździ samochodem
źródło: 1000027118
Pobierz
dam115 +92
Ale się chłop odkleił xD
Jak cię biedaku nie stać na 20% napiwku to masz zakaz chodzenia do restauracji bo kelner biedny
#gastronomia #januszebiznesu
Jak cię biedaku nie stać na 20% napiwku to masz zakaz chodzenia do restauracji bo kelner biedny
#gastronomia #januszebiznesu
źródło: temp_file525029538373204561
Pobierz

#kiszak
Gralem w sporo gier
A mnie akurat GW2 ominelo, bo nie mialem mocnego kompa wtedy, a 3 lata po premierze juz nie mialem ochoty nadrabiac (a szkoda, bo polowa zycia w gimbie to bylo GW1 xD).
Dzieki
xD czy ja się bije o to, że teraz nie ma problemów? Stoje w opozycji do p---------a o tym, że "kiedyś to byo" - no byo tak samo, w pewnych aspektach gorzej w szczególności gdy była mowa o patchach i naprawie niedziałającej gry, co niekiedy też było winą softu użytkownika.
"A 20 lat temu gry z reguły wychodziły w lepszym stanie" - porównaj budżety, wielkość i technologie dzisiejszych gier
To ze nie bylo patchy to jakas mocna odkleja. Normalnie patchowane juz byly gry w latach 90 (oczywiscie trzeba bylo samemu poszukac i ogarnac jak sie mialo neta). A juz w polowie lat 00 gry z funkcjami online czesto mialy swoje launchery ktore same update'owaly tytul albo odsylaly do strony z gotowa paczka do sciagniecia. Gry online