Aktywne Wpisy
Siemabro +18
Wygląda to jakby ktoś u góry postawił blaszany garaż...
A kosztuje pewnie z bańkę
#nieruchomosci #heheszki #architektura #dom
A kosztuje pewnie z bańkę
#nieruchomosci #heheszki #architektura #dom
źródło: temp_file5819436895889162848
Pobierz
centerario +193
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#kiszak
źródło: obraz
PobierzTymczasem taki Rock, Rysław, Quaz, NRGeek, Archon,Rojo... bla bla bla i tak dalej kiedyś musieli grać w takie g---o, co się w głowie nie mieści bo nic innego nie było. To jest
Ale to ze legoludy to clowny, bo dopiero odkryli ze triple eje to gowno to oczywiscie zgoda.
źródło: Zrzut ekranu 2025-08-30 180003
Pobierz"moim zdaniem" - cóż za piękne i subiektywne wyjaśnienie czym powinna być recenzja ( ͡º ͜ʖ͡º) Jak na ironie subiektywnośc w walce o współczynnik obiektywności.
Tak ogólnikowo napiszę, nawet nie w kontekscie tego co tutaj powiedział.
Ja lubię jak on dodaje "moim zdaniem" - to jest tak potężny dupochron, przy ewentualnej konfrontacji ( ͡º ͜ʖ͡º), bo robi z ciebie z automatu gościa, niepewnego
Kiedyś gry na premierę były takie zajebiste i dopracowane, że "Kamil Steinbach odpala GTA4" zostało najbardziej ikonicznym filmem growym swojej epoki
Cudowny stan gier sprzed np 17 lat:
https://www.youtube.com/watch?v=SOzOMBENJJM
Jasne jesli chodzi o crashe to bylo gorzej 20 lat temu, ale ogolnie jakosc gier (jako calosci) byla wyzsza (oczywiscie biorac pod uwage rok wydania).
Nikt już nie pamięta Red Ring of Death na konsolach Xboxa, ApocalyPS3 na Playstation albo gry takie jak Haze, Medal of Honor Warfighter, konsolowy Shadowrun, Battleborn, Evolve, GUN, Black, Timeshift, Brink, Kane & Lunch i inne niewypały ze studiów AAA.
Samozwańczym ludologom wydaje się, że kiedyś świat gamingu był perfekcyjny, co roku wychodziło
A zreszta, przeciez fakt ze i wtedy byly te remastery podwojnie potwierdza moja teze, wiec dzieki xD
A co do stanu gier znowu to widze tu tylko konsolowcy sie wypowiadaja. Moja ostatnia konsola byl PSX, a potem z rigczem
Co potwierdza twoją tezę? Napisałeś, że teraz jest wysyp remaków. 15 lat temu remaków i remasterów nie było wg tego xD
I skoro ostatnią twoją konsolą było psx, a potem tylko PC to chryste panie, ale ty musiałeś mieć szczęście lub wyparcie mocne. Przecież porty PC nie raz i nie dwa przez te 30 lat to było dno i metr mułu. A z takich głośnych
No co tydzien. Dawn of War ostatnio, w tym samym tygodniu neverwinter nights 2 i stronghold crusader, little fighters nawet, system shock 2. Na wakacjach jestem to nie chce mi sie szukac bardziej.
W arkham knight gralem pare lat po premierze (nawet splatynowalem) i byl miod, wiec moze mnie ominelo. Poza tym gadamy o starych grach, a Ty mi
10 lat to nie jest świerzynka. To jest pieprzona dekada xD
Ale możemy iść dalej i z "wybitnych" portów mamy masę gier obarczonych magią games for Windows live, które chryste panie czasem były niegrywalne.
I przypomnę ci tylko pewną rzecz. Skyrim. Skyrim został nazwany ratunkiem gier PC, przed skyrimiem wielkiem głowy