Wpis z mikrobloga

• 5
@LeoXIV: jeszcze BMW ma taką łatkę, pomimo jakości plastików (i ich ilości), jak w Dacii.

W kwestii roboczogodziny w ASO też zapewne się nie zorientował, więc czekam na part 2 za jakiś czas. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Póki co postanowiłem biedaka nie dobijać.
  • Odpowiedz
@kimunyest95: po co przepłacać jak się tylko do kościoła w niedziele spokojnie jeździ. (jak na opony i ubezpieczenie nie stać to na paliwo pewnie też szkoda)

W kwestii roboczogodziny w ASO też zapewne się nie zorientował, więc czekam na part 2 za jakiś czas. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Póki co postanowiłem biedaka nie dobijać.

@kimunyest95: nie no, jak wydał z 250k na nowe bmw
  • Odpowiedz
@Krzemol: to, ze jest to BMW to widać z daleka. A, że na felgach opony marki Ping Pong z niekończącą się droga hamowania, to już pikuś ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@kimunyest95: Generalnie jestem bardzo zaskoczony jak ludzie potrafią mieć w dupie tak podstawową rzecz. Z rok temu na Otomoto pamiętam Infiniti Q50, tuningi dokładki moc zwiększona na okolice 450KM, cena jakoś 130tys. Opony Goodride
  • Odpowiedz
  • 0
@__MadCat: Ale mi nic nie pęka, po prostu pół żartem, pół serio napisałem o tym, że zakup samochodu to początek wydatków i niektórzy nie chcą przyjąć tego do wiadomości.

Na moje nieszczęście wysłuchuję po kolei o wszystkich aspektach, o których ostrzegałem.
  • Odpowiedz
@kimunyest95: żarty żartami ale przypomniałeś mi coś.
Do warsztatu kumpla przyjechał koleś M3 E90 (wtedy jakieś pięcio-siedmioletnie). Przywiózł nowe felgi, nówki, wypasione, skręcane itp, i to oryginalne, nie żadne podróby. Do tego dał też opony firmy, której nazwy nie potrafiłem nawet przeczytać xD
  • Odpowiedz
  • 0
@kimunyest95 Nie ma nic lepszego niż zakup auta na pałe bez wcześniejszego zapoznania się z cenami części eksploatacyjnych. ( )
  • Odpowiedz
Opony Goodride xD

@Krzemol: często to wynika z tego, że to są auta z wynajmu i ktoś tam z kalkulatorem przy biurku wynajduje opony które "spełniają parametry" i nie widzi sensu aby kupować Michelin za 2x więcej bo klient przecież im za to nie odda, klient płaci stałą opłatę i ma mieć "wszystko" w cenie, serwis, opony, ubezpieczenie, itd.. no to ma,

oni już nawet wpadli na pomysł, że mogą
  • Odpowiedz