Aktywne Wpisy

wezsepigulke +377
źródło: temp_file5548817916853187496
Pobierz
yourgrandma +47
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą ballady rockowe.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą ballady rockowe.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: Ballady_r
Pobierz

#samochody #motoryzacja
W kwestii roboczogodziny w ASO też zapewne się nie zorientował, więc czekam na part 2 za jakiś czas. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Póki co postanowiłem biedaka nie dobijać.
@kimunyest95: nie no, jak wydał z 250k na nowe bmw
@kimunyest95: Generalnie jestem bardzo zaskoczony jak ludzie potrafią mieć w dupie tak podstawową rzecz. Z rok temu na Otomoto pamiętam Infiniti Q50, tuningi dokładki moc zwiększona na okolice 450KM, cena jakoś 130tys. Opony Goodride
Na moje nieszczęście wysłuchuję po kolei o wszystkich aspektach, o których ostrzegałem.
Do warsztatu kumpla przyjechał koleś M3 E90 (wtedy jakieś pięcio-siedmioletnie). Przywiózł nowe felgi, nówki, wypasione, skręcane itp, i to oryginalne, nie żadne podróby. Do tego dał też opony firmy, której nazwy nie potrafiłem nawet przeczytać xD
Płotka złowiona na wędkę smakuje lepiej niż szczupak kupiony na targ
Nie wiem dlaczego nie kupił 320 z mpack
@kimunyest95:
@Krzemol: często to wynika z tego, że to są auta z wynajmu i ktoś tam z kalkulatorem przy biurku wynajduje opony które "spełniają parametry" i nie widzi sensu aby kupować Michelin za 2x więcej bo klient przecież im za to nie odda, klient płaci stałą opłatę i ma mieć "wszystko" w cenie, serwis, opony, ubezpieczenie, itd.. no to ma,
oni już nawet wpadli na pomysł, że mogą