Aktywne Wpisy

RafalLygrys +256
Moim ukrytym internetowym pragnieniem, zaraz obok ujawnienia się i jakiegoś długiego AMA z Testovironem, jest jakiś filmik lub też jakieś konkretne AMA z typem, który podłożył głos pod takie klasyczne parodie jak Borewicz, Miś Uszatek, pavulonik, Familiada czy MŚ 2002.
#gimbynieznajo #testoviron #borewicz #deagensys #polskiyoutube
#gimbynieznajo #testoviron #borewicz #deagensys #polskiyoutube

manlet185cm +30

Na zagranicznych forach piszą, że coś musiało pójść mocno nie tak, że doszło do takiego wypadku. Nie stawiają od razu wyroków, że to wina pilota, ale wniosek że chyba manewr został rozpoczęty zbyt nisko i nie było szans tego uratować. Cała reszta komentarzy jest w dobrym tonie i miło się to czyta.
Nie widziałem żadnego komentarza przypominającego jad który jest tutaj.
Co jest na wykopie? Wystarczy przeczytać tag, ale to dotyczy praktycznie całego wykopu i wielu innych polskich stron. #airshow #f16
@raseri: Idź i napisz pułkownikowi rezerwy, z doświadczeniem na F16 i wielu kursach w USA, że jest polaczkiem, bo na reddicie rozwinięte narody piszą, że nie wiadomo co było powodem.
Ha tfu ojkofobie
źródło: obraz
PobierzKomentarz usunięty przez autora
TAK BYLO NIE ZMYSLAM XDDDD
@wrth wyłączyłem bo szedłem spać, kolejny myślący mniej? To kolega pyta jakie fora, a ja nie mam obowiązku niczego nikomu ułatwiać.