Aktywne Wpisy

masternodeBTC +239
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

adamsowaanon +900
W 2016 Przejechałem Meksyk cały rowerem w 4 miesiące.
Mimo że mi się nic nie stało to było to potężne szaleństwo.
Drogą którą ja jechałem w Chiapas do Palenque, 2 lata później Polakowi i Niemcowi ucięli głowy.
Były to typy z kartelu Jalisco new generation,
Tam nastolatki dostają "bojowe" zadanie i chrzest w kartelu że muszą zabić brutalnie przypadkowego człowieka.
Krew
Mimo że mi się nic nie stało to było to potężne szaleństwo.
Drogą którą ja jechałem w Chiapas do Palenque, 2 lata później Polakowi i Niemcowi ucięli głowy.
Były to typy z kartelu Jalisco new generation,
Tam nastolatki dostają "bojowe" zadanie i chrzest w kartelu że muszą zabić brutalnie przypadkowego człowieka.
Krew
źródło: 1000021156
Pobierz

Mirki taka sprawa i nie wiem troche co zrobić.
Końcem stycznia żonka ma termin rozwiązania. Rozważam zmiane pracy, właściwie wysłanie CV do firmy, która mnie interesuje (nie wiem, czy w ogóle kogoś szukają, ale chce do nich zapukać i zobaczyć czy coś z tego wyjdzie).
Oboje mamy umowę na czas nieokreślony, ja mam okres wypo. 1 miesiąc, być może porozumienie stron by sie udało, tego nie wiem.
Obecna robota jest ogólnie spoko, nie ma z niczym problemów, urlopem, urwaniem się z roboty czy innymi sprawami, szef też bezproblemowy, ale czuje że troche stoje w miejscu i nie wiem czy to nie ostatni dzwonek, bo potem hgw jak będzie.
Przy porodzie to wiadomo multum zawirowań i moje pytanie jest takie - Czy (jeśli by pykło) to dobry pomysł rozrkęcać całą tą machine wypowiedzeń, potem okresów próbnych itp. ? Miał ktoś taką sytuacje ? Czy lepiej tego nie ruszać i przecierpieć ?
#pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Co do hajsów to może się okazać, że będzie troche gorzej, choć trudno powiedzieć. No ja mieszkam w wojewódzkim, więc czas stracony na dojazdy to prawda, ta druga firma jest niedaleko mojej obecnej. Niby pare km od domu, ale w korkach trzeba troche wystać.
@LubieSzaszylkiZLublina