Wpis z mikrobloga

Żałosny wpis Ministerstwa. Poniżej jakiegokolwiek poziomu przyzwoitości. Nawet jeśli coś chcieli wspólnie ustalić, to lepiej porozmawiać na osobności z Batyrem, a nie w żałosnym tonie publikować oświadczenie przywołujące prezydenta do porządku - "to my zadecydujemy co ma gadać".

Tracą kontrolę nad sobą, publicznie próbując grać rolę dominującą, której zupełnie są pozbawieni. Jeszcze 2 lata z tymi patałachami trzeba będzie się męczyć jako naród.

#polityka #bekazlewactwa
okej27 - Żałosny wpis Ministerstwa. Poniżej jakiegokolwiek poziomu przyzwoitości. Naw...

źródło: temp_file7311015362786030373

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@okej27 nasz system z władzą podzielona na rząd i prezydenta wymaga odrobinę klasy i przyzwoitości od obu stron, w innym wypadku mamy takie kwiatki. Ja nie głosowałem na niego i go nie popieram, ale takie wpisy to dziecinada i obrażanie tego urzędu, a nie samego batyra. Oczywiście jakaś część mnie rozumie takie działanie po tym jak batyr chce “sprawdzać” rząd i marzy mu się, żeby Tusk mu się spowiadał. Jedyne co
  • Odpowiedz
@okej27 przecież Pucia to idiota i nie potrafi się zachować. O protokole dyplomatycznym nie wspominam nawet.

W ten sposób ogłosiłi, że on wie co ma robić a jak odwali jakąś kiche to tylko dlatego, że się nie słuchał.

Wg mnie dobrze się stało.
  • Odpowiedz
@okej27: o ile uważam, że Nawrocki non stop wszystko wetuje jak p------y, o tyle ten wpis jest zupełnie niepotrzebny. Można napisać to samo dużo lepiej.
  • Odpowiedz
@okej27: Typie, ale wiesz, że to właśnie oni mają decydować co prezydent ma gadać? Rozumiesz, że konstytucja w jasny i niepodważalny sposób określa kto kieruje polityką krajową i zagraniczną i nie jest to prezydent? I słusznie, że przywołują do porzadku człowieka, który od objęcia urzędu nie bardzo rozumie, kto rządzi krajem, powołując się na mandat społeczny, którego nawet nie ma.
  • Odpowiedz
Żałosny wpis Ministerstwa. Poniżej jakiegokolwiek poziomu przyzwoitości

@okej27: to jest właśnie niesprawiedliwe w obecnej polskiej polityce. Pisowcy mogą postowac jakieś durne obrazki z Chatu GPT. Mogą wystawić dresiarza na kandydata. Mogą przekrzykiwać oponenta, Republika może pisać jakieś narkotyczne paski.
A Platforma musi trzymać pewien standard, bo sie ktos oburza, że do chama i jego motłochu mówią językiem, na jaki sobie zasłużyli.
  • Odpowiedz
Nawet jeśli coś chcieli wspólnie ustalić

@okej27: no ale co tu jest do ustalania, przecież kierunek polityki zagranicznej ustala rząd, a prezydent tylko ją wykonuje. Dlaczego miałoby coś być ustalane
  • Odpowiedz