Aktywne Wpisy
codziennaKasia +216
To jednak zasługuje na oddzielny post i dyskusje o moich traumach xD
jestem tak stary, że:
- czytałem foldery wakacyjne z wczasami typu egipt / tunezja niczym książki przygodowe, uważając, że takie wczasy w tych bajecznych hotelach przy plaży to jest jakaś kompletna abstrakcja dostępna tylko dla jakichś bogaczy z telewizji. Teraz do takiego hotelu na tydzień to mogę polecieć za 2 dniówki, a i czasem za jedną jak się dobrze poszpera i trochę
jestem tak stary, że:
- czytałem foldery wakacyjne z wczasami typu egipt / tunezja niczym książki przygodowe, uważając, że takie wczasy w tych bajecznych hotelach przy plaży to jest jakaś kompletna abstrakcja dostępna tylko dla jakichś bogaczy z telewizji. Teraz do takiego hotelu na tydzień to mogę polecieć za 2 dniówki, a i czasem za jedną jak się dobrze poszpera i trochę
źródło: image
Pobierz
Lolenson1888 +156
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Nie ma co myśleć tylko lecieć dalej
@mirko_anonim: pozory mylą, serio wierzysz że atrakcyjna laska po kilku latach nadal nie w związku i że z nią wszystko ok, przy takim przemiale chłopa?
@Korowiov: Nie robi to na mnie już większego wrażenia. Przynajmniej wizja jakiś zmian wydaje się lepsza
@Aik-: No właśnie tak. Jej dobra koleżanka jest dziewczyną mojego dobrego kolegi i wiem, że była tylko z jednym gościem przez ten czas. Ponoć też pytała czasem ich co tam u mnie xdd
Olewam to,
@mirko_anonim: to tylko potwierdza że coś tam nie tak pod kopułą, szkoda czasu.