Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: opcje są dwie. Albo w tym samym czasie pisze z kims innym i ciebie zostawia w zapasie jako plan awaryjny albo zacząłeś za mocno napierac i zobaczyła że jesteś złowiony wiec olała temat jak już się narzucasz to odpuscila
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @SmugglerFan w zasadzie to tak XD. Od 10 lat nie byłem w żadnej bliższej relacji z nikim i zauważyłem, że zaczyna mi to r----------ć psychikę, więc postanowiłem spróbować coś z tym zrobić. Niestety z tego co widzę, to raczej się nie zapowiada, żeby miało się cokolwiek zmienić w tej kwestii XD. Nie mam zamiaru do niej pisać i pogodziłem się z tym, że to spalona opcja.
  • Odpowiedz
Kilka lat temu też mnie z nią sparowało

nie żadna patuska

@mirko_anonim: pozory mylą, serio wierzysz że atrakcyjna laska po kilku latach nadal nie w związku i że z nią wszystko ok, przy takim przemiale chłopa?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @SmugglerFan: Spodziewałem się tego, ale mimo to bolesne zderzenie z rzeczywistością XD
@Korowiov: Nie robi to na mnie już większego wrażenia. Przynajmniej wizja jakiś zmian wydaje się lepsza
@Aik-: No właśnie tak. Jej dobra koleżanka jest dziewczyną mojego dobrego kolegi i wiem, że była tylko z jednym gościem przez ten czas. Ponoć też pytała czasem ich co tam u mnie xdd

Olewam to,
  • Odpowiedz