Aktywne Wpisy

lord-nihilus +242
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

HoroLive +2
#alkoholizm
Czy jestem alkoholikiem według wykopków, jak rzygam na widok wódki/wina/mocnych alkoholi, zapachu smaku, ale lubie sobie walnąć od 10 lat piwko 5%? Jeszcze nie zdarzyło się żeby a-----l bym ważniejszy niż cokolwiek XD ale jak czytam to chyba wedlug wiekszosci nawróconych alkoholików jestem obszczanym menelem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czy jestem alkoholikiem według wykopków, jak rzygam na widok wódki/wina/mocnych alkoholi, zapachu smaku, ale lubie sobie walnąć od 10 lat piwko 5%? Jeszcze nie zdarzyło się żeby a-----l bym ważniejszy niż cokolwiek XD ale jak czytam to chyba wedlug wiekszosci nawróconych alkoholików jestem obszczanym menelem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@marso96: to są farmazony.
Natomiast Blackpill to esencja rzeczywistości
@marso96: Efekt kontrastu, jak masz do latwego wyboru 5/10 vs 8/10 to wiadomo ze wybierzesz 8/10 bo niby dlaczego mialaby wybrac tego 5/10 skoro tutaj tylko wyglad gra role, nie ma innych elementow? To nie jest natura kobiet, to jest efekt zaburzonych relacji w internecie ....
Też wykopek:
XD
P-------ć od rzeczy to każdy potrafi. Twoje chlopsko rozumowe przykłady to trochę XD
Masz jakieś wykształcenie dotyczące tych zagadnień? Jeżeli nie, to chociaż nam podaj kontry do tego co zostało wklejone, a nie twoje wywody, rodem od wójka z wesela.