Wpis z mikrobloga

@marso96: 3-3.5/10 z twarzy. Podluza, z zakolem, szczeki to tam nie ma. Tyle dobrza ze morda nie cofnieta. Jak jest otwarta konserwa i wywiady prowadzi ten co gadal z babierzem prowadzacy to cos miedzy nim a panem z usa z pewna wyspa co trump mial wakacje. Gdzies pomiedzy nimi
  • Odpowiedz
@eryo: Niemozliwe, zebys mial 3-3,5 to musialbys miec naprawde jakies asymetrie twarzy, cofnieta szczeke, otylosc lub skrajnie niski wzrost ponizej 160cm itd, zakola nie sa problemem (dla niektorych sa) ale pod katem biologicznej atrakcyjnosci nie jest to minus
  • Odpowiedz
@marso96: ~180 ale glownie. Twarz. Od gory do nosa czaszka bardzo podobna jak u epstaina, od no do dolu jak u Krzysztof ziemiec obecnie. Zero szerokosci tylko cieniutkie V. Kiedys bylem 4/10 ale teraz jest jeszcze gorzej. Sam epstein jest 4/10.
  • Odpowiedz
@marso96: No tak mu wyliczyli. Facial harmony 31%. Dluga twarz u mnie podobnie. A szczeka schodzi sie jak u koreanek V. Zobacz obecnego krzyska jaka ma chuda twarz. Nie posiada juz szerokosci szczeki
  • Odpowiedz
@eryo: To smiechu warte xDDD Myslisz ze kobiety patrza jak jakies programy stworzone przez ludzi? xD Szczeka V jest tez atrakcyjna i to na poziomie bardziej drapierznym niz zwykly kwadrat, gorzej jak sie ma miekka linie zaokrąglona. Poza tym jakbys pokazal 100 kobietom te zdjecie i kazal im ocenic to jestem pewny ze jeden i drugi mialby ocene srednia powyzej 5 ... do tego dochodzi jeszcze inne elementy atrakcyjnosci jak
  • Odpowiedz
@eryo: Ale zdajesz sobie sprawe ze te wyliczenia sa c---a warte bo tutaj rozstrzal ocen bedzie wsrod kobiet? Jedna da mu 4 inna 6 itd, w zaleznosci od preferencji wieku itd, jakbys dal topowego modela do tego programu to tez by mu wyliczyli mniej niz jego rzeczywista atrakcyjnosc, to sa kompletne bzdury i nie ma co sobie zawracac mandoliny nawet ....
  • Odpowiedz
@marso96: Chico to byl chico. Ja mowie tylko tyle ze szczeka chuda jak u szczura. Jakbym sie mial jakies spodobac to w gimbie/liceum bym sie spodobal. Tylko jak to w mozgu wbudzic? Uzyc ciemnej magii u jakiejs czarownicy? Ducha Wenus poprosic? Przywolac anioka przy pomocy psalmu?
  • Odpowiedz
@eryo: No mamy pecha ze zyjemy w takich czasach i ciezko jest, mozna probowac wsrod 17-18 lat - wtedy kobieta nie jest jeszcze przesycona ta patologia dookola i mozesz sobie ja uksztaltowac pod siebie bez tych wszystkich zlych wzorcow ktore chloną, na pewno jakies fora tematyczne itd tam szukac lub cos podobnego w realu, zadbac tez o siebie zeby wyciagnac max ze swojego wygladu, ja poznalem swoja narzeczona w wieku
  • Odpowiedz
@eryo: No te z insta tiktoka itd to tak, ale na jakis forach czy innych grupach tematycznych juz sytuacja wyglada inaczej, w realu tak samo
  • Odpowiedz