Aktywne Wpisy

CrispySabcia +28
#slubodpierwszegowejrzenia
Będzie teraz wszystko przeżywał. Przecież dobrze wiedział gdzie się zgłaszał i jak to wygląda. Widać, że już nie wytrzymuje emocjonalne, a to dopiero początek 💨💨
Będzie teraz wszystko przeżywał. Przecież dobrze wiedział gdzie się zgłaszał i jak to wygląda. Widać, że już nie wytrzymuje emocjonalne, a to dopiero początek 💨💨
źródło: 1000066444
Pobierz

#krakow
@AST0N: o cie c--j
Na Czyżynach jest za 130zl/miesiąc ale nie wypowiem się czy fajnie wyposażona bo chodzę tam tylko na zajęcia fitness.
Miałem rower stacjonarny, ławkę skośną, zestaw hantli, sztang, drążek wolnostojący a na nim wyciąg. Po skończonych ćwiczeniach odkładałem to w jedno miejsce, nie zajmowało więcej przestrzeni niż stół z Ikei obok. Nie wiem może 1x2m maksymalnie.
Jak chcesz mieć 8 atlasów, schody ruchome i skałkę wspinaczkową to potrzebujesz osobne pomieszczenie. Do budowania sylwetki wystarczy kawałek miejsca w pokoju i podstawowe graty.
Wiem bo tak miałem
@AST0N: już ich totalnie p----------o z tymi cenami. Jeszcze warto dodać że dla MyFitnessPlace miesiąc takiego karnetu trwa 28 dni, a nie 30 czy 31 więc totalnie ich odkleiło. Wychodzi średni 14 zł na dzień w karnecie, jakby była opcja wejścia za +-25zł jednorazowo to już się bardziej opyla przy 2-3 wizytach w tygodniu. Z tym MyFitnessPlace jest to p----------e że każdy karnet ich działa do innego
@AST0N: to już chyba lepiej jakbyś znalazł kogoś z multisportem i wciągnął Cie pod multika