Aktywne Wpisy

Kantar +161
Oglądam inne ujęcia tej akcji.
Tu już muszą wybuchnąć jakieś zamieszki.
Co do c---a. Koleś nawet nie był agresywny. Nawet po dostaniu gazem uniósł dłoń w górę i zajął się podniesieniem z ziemi kobiety, którą popchnął agent.
Tak potem opierał się aresztowi, ale to taka szybka eskalacja z d--y do tego jeszcze mając gaz na twarzy, że nie dziwi mnie jak mu podniosła się adrenalina.
Tu już muszą wybuchnąć jakieś zamieszki.
Co do c---a. Koleś nawet nie był agresywny. Nawet po dostaniu gazem uniósł dłoń w górę i zajął się podniesieniem z ziemi kobiety, którą popchnął agent.
Tak potem opierał się aresztowi, ale to taka szybka eskalacja z d--y do tego jeszcze mając gaz na twarzy, że nie dziwi mnie jak mu podniosła się adrenalina.
źródło: IMG_6881
Pobierz
Variv +122
#usa
Czy ja dobrze widzę, że federalny strzelił klęczącemu gościowi w plecy?
https://www.reddit.com/r/Minneapolis/comments/1qlyj9h/i_did_my_best_to_stabilize_the_video_you_can/
Czy ja dobrze widzę, że federalny strzelił klęczącemu gościowi w plecy?
https://www.reddit.com/r/Minneapolis/comments/1qlyj9h/i_did_my_best_to_stabilize_the_video_you_can/

Najzwyklejsza na świecie grupka niedojrzałych dzieci, która nie może się pogodzić ze swoim losem więc wymyśliła sobie pojęcie "natalistów" (czyli wszystkich poza ich grupką), których cały czas obrażają pod płaszczykiem swoich (w ich mniemaniu jedynych słusznych) zasad etycznych i spuszczają się moralnie do coraz to kolejnych wpisów na tagu obrażających na wszelkie możliwe sposoby zwykłych ludzi, którzy popatrzyliby na nich z politowaniem gdyby poznali
Gdyby antynataliści (srantynataliści) byli konsekwentni w swoim gadaniu, że życie jednostki to cierpienie, to by się wylogowali, ale nie zrobią tego bo są tchórzami.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: Napisał z anonima XD
dzieci bawią się w antynatalizm, podczas gdy prawdziwi dorośli ludzie biorą byka za jaja i stosują eugenikę na innych ludziach. praktyki podobne, efekty 1000x lepsze