Wpis z mikrobloga

#kiszak Misja prologowa w MGS5: TPP polega na oglądaniu cutscenek i czołganiu się po szpitalu. Trwa ona godzinę, więc chyba mogę na podstawie tej jednej misji napisać recenzje całej gry, oceniając wszystkie mechaniki
Huptys - #kiszak Misja prologowa w MGS5: TPP polega na oglądaniu cutscenek i czołgani...

źródło: temp_file6302372370872978096

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Thadeusss77: do teraz gnije z tej 8 godzinnej recenzji stalkera 2 gdzie wady tej gry wychodza duzo pozniej pokazujac jak bardzo wybrakowana jest ta gra (mimo wszystko lubie ja i kibicuje gsc by doprowadzili ja do naleznego stanu jak i dodali kontentu w late-gamie bo bida), ale co tam snejkiter zagra pare godzin i juz wie wszystko o tej grze ludologiczny wizjoner jego mac xD
  • Odpowiedz
@oddalenie: grałeś może w MGSa jakiegoś? Jak nie to może warto spróbować nawet jak się odbiłeś. Mi sie przypodobało bo ja akurat lubie gry z powaloną poplątaną fabułą, oraz innymi niecodziennymi pomysłami.. Samego MGSa 1 zagrałem w róznych wariantach xD. Na klawie na padzie, w remaster pod nazwą twin snakes i na telefonie przez emulator xD
  • Odpowiedz
MGS 3 - no przeciez to cud, miod i orzeszki. Historia i muzyka to wiadomo, ale tez co oni wyciagneli z bebechow ps2 to jest poezja. Obok GRan Turismo 4 i Resident Evil 4 najlepiej wygladajaca gra na poczciwej dwojeczce.

MGS 4 - laurka dla fanow serii, nawet nie ma co podchodzic nie znajac wczesniejszych czesci

@MuszeZalozycKontoByFiltrowacGowno: A gdzie w tym wszystkim Peace Walker?
  • Odpowiedz