Wpis z mikrobloga

#perfumy

Siemanko, pytanie może trochę głupie, ale jak zapatrywać się na członków grupy "Perfumowe Świry" na FB, trzeba bawić się w legit checki etc. czy w miarę zaufani ludzie tam są? Rozglądam się za TF Tobacco Vanille i jest sensowna oferta, ale, cytujac kaslyka: trochę się cykam xd

Jak wyglaają Wasze opinie? Ewentualnie na PW mogę podesłać ofertę i jeśli ktoś zerknąłby, to będę mega wdzięczny!
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@anomalia_: @troche_inaczej Spoczko, tylko ostatnio gadałem ze znajomym i wąchałem na nim ten zapach, zapewniał, że to, co czuję, to pozostałość po psiknięciu dzień wcześniej, co dawałoby podstawy do sądzenia, że TF ma sporą trwałość, co w porównaniu do Arabów, których kilka przerobiłem (choć nie tego konkretnego ofc, więc może być różnica), to trwałość i projekcja były raczej mizerne, teraz pytanie, cyz znajomy podkoloryzował sprawę?
  • Odpowiedz
  • 1
@anomalia_: @troche_inaczej Dzięki pany za wyczerpujace odpowiedzi, w takim razie zamawiam Araba na próbę a potem będę myśleć, nastawiłem teżalerty na perfumehub, bo niby na elnino i e-glamour trafiają sięflakony poniżej 950 i najwyżej stamtąd zamówię TF, jeszcze raz dzięki panowie!
  • Odpowiedz
@riggen Wachalem tego araba to w porównaniu do Tobacco vanille tragedia według mnie.
Jeżeli szukasz 100ml TV to od ręki do kupienia za 945 w aelia z konta pracowniczego.
  • Odpowiedz