Wpis z mikrobloga

• 4
antypolska propagandę szczekając ludzi na siebie nawzajem :/

@Myszo: tak jakby cały mikroblog nie był zalany treścią kałową neuropy i innych uśmiechniętych, jak to bardzo potrzebujemy wiatraków xD
  • Odpowiedz
@Myszo: antypolską ? Chyba cos ci się pomyliło? Ostrzeganie że nielegalni migranci islamscy są zagrożeniem jest antypolskie ??? xD
  • Odpowiedz
jak to bardzo potrzebujemy wiatraków

@rovenna: a co, nie potrzebujemy bo kacapski węgiel papież poświęcił czy jak? Wszystko co obniża koszty życia powinno być wprowadzane na potęgę, przecież to nawet nie z twojej czy mojej kieszeni idzie tylko z KPO czyli uwaga EUROPEJSKICH pieniędzy
  • Odpowiedz
@rovenna

@Myszo: tak jakby cały mikroblog nie był zalany treścią kałową neuropy i innych uśmiechniętych, jak to bardzo potrzebujemy wiatraków xD

A nie potrzebujemy tańszej energii? A w temacie wiatraków to gdzie mam się podpisać żeby mi wybudowali taki i zapłacili 20k oraz obniżyli rachunki za prąd o 30%? Bo ja biorę nawet 3 w takim układzie
  • Odpowiedz
@rovenna: zapraszam do postawienia wiatraka przepisowe 500-1000 metrów od mojego domu, ale żeby przeciwnicy wiatraków dalej mieli ceny jak za prąd z elektrowni węglowej - każdy będzie zadowolony ;)
  • Odpowiedz
@Pracuje_zdalnie_chyba:

a co, nie potrzebujemy bo kacapski węgiel papież poświęcił czy jak? Wszystko co obniża koszty życia powinno być wprowadzane na potęgę, przecież to nawet nie z twojej czy mojej kieszeni idzie tylko z KPO czyli uwaga EUROPEJSKICH pieniędzy

Potrzebujemy, ale z głową, a nie 'na potęgę'. 500m to może być za mało, niestety. Trzeba zrobić projekcję padania światła słonecznego i zobaczyć jak będzie wyglądał cień. W niektórych miejscach, ze
  • Odpowiedz