@VaizardOmbre: Głupota ludzka nie zna granic dokładnie . I tu warto zacząć dyskusję. Czy celowo nie ogłupiono zachodnich społeczeńtw wykorzystując monopol medialno-rozrykwkowy ( demoralizacja i markism kulturowy itd.., Yuri Bezmienov..)
Np. to lewica rozumie że czasem aborcja i eutanazja to najmniejsze zło, a dla prawicy jest od poczęcia do naturalnej śmierci
@assninja: eutanazja i aborcja to zawsze mniejsze zło według lewactwa, no chyba że mówimy o dziecku lub osobie nielegalnego migranta, wtedy to zbrodnia, bo migrantów trzeba przyjmować w każdej ilości xd
@Dejvidek25: Istnieje. Ale w twojej bańce-informacyjno-rozrywkowej widocznie nie dodali. wpisz w YT Yuri bezmienov i obejrzyj 2 wykłady, Tylko z pozoru nie interesujące się wydają...polecam.
@Pantagruelion: wiadomo, widoczne gołym okiem zmiany klimatu to histeria i literalnie komunis. Głowa w piasek i udawać, że nic się nie dzieje, ku chwale koncernów naftowych!
p. to lewica rozumie że czasem aborcja i eutanazja to najmniejsze zło
@assninja: No własnie nie rozumie. I to "czasem" to jest 300 tysięcy aborcji rocznie w samym UK gdzie 98% jako przyczynę podają powody ekonomiczne i traktują to jako późna antykoncepcja.
A obecnie w kanadzie chcą dać możliwość eutanazji osobom z depresją i podciągnąć to, że każdy bezdomny ma depresje xd
@Latarenko i co w tym złego? Dej no sensowne powody bo tak na szybko to dobrze, mając możliwość unikać niechcianych rzeczy/sytuacji. w tym przypadku ciąży i macierzyństwa. Co w tym widzisz złego?
@assninja: Przecież tego mema nie trzeba interpretować. Jednoznaczna analogia do lewackiego refugees welcome/nie ma nielegalnych ludzi. Niezłe fikoły robicie.
Mirki #pytanie ktoś mi ukradł koło od roweru, tak jedno koło nie wiem co ten s-------n zrobi z jednym kołem ale oby mu ręce zgniły, myślicie że jest sens w ogóle zgłaszać to na policję ? #rower
źródło: e5f1ff434254b752c410673902b041e9
Pobierzźródło: tru tru 4
Pobierz@Pantagruelion: to w ogóle istnieję?
@assninja: eutanazja i aborcja to zawsze mniejsze zło według lewactwa, no chyba że mówimy o dziecku lub osobie nielegalnego migranta, wtedy to zbrodnia, bo migrantów trzeba przyjmować w każdej ilości xd
@assninja: chciałbym, żeby lewica zrozumiała, że katole są mniejszym złem w stosunku do muslimów. Ale nie rozumie xD
źródło: IMG_9115
Pobierz@assninja: No własnie nie rozumie.
I to "czasem" to jest 300 tysięcy aborcji rocznie w samym UK gdzie 98% jako przyczynę podają powody ekonomiczne i traktują to jako późna antykoncepcja.
A obecnie w kanadzie chcą dać możliwość eutanazji osobom z depresją i podciągnąć to, że każdy bezdomny ma depresje xd