Aktywne Wpisy

MonazoPL +136
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 1500x1500 v2
Pobierz
FrizPL_ +383
Macie swoje wolne media xD
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
źródło: d1601edbd464c018e00077277e6f98070b2aab999885c153ba99f77151f43cf5
Pobierz

Zainstalowałem sobie #tinder i jestem w szoku ile łapię par przy ustawionym zasięgu 60km. Samoocena z dna poszybowała w górę. Mam tindera od 3 dni. Do tej pory rozpocząłem ok 60 rozmów. Sparowałem się ze 150 dziewczynami i mogę przejrzeć 330 innych lajków. Nawet nie muszę sam lajkować, bo i tak nie jestem w stanie ogarnąć tych par. Przytłaczające zupelnie. Nie wiem, gdzie się focusować. Mimo wszystko miłe uczucie i duża odmiana po fb dates..
Kupiłem sobie opcję gold na g2a. Podpisana byla jako miesięczna a okazała się roczna.
Nie wiem czy cokolwiek z tego wyjdzie, ale przynajmniej można sobie pogadać.
#tinder #randkujzwykopem #randki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Pasterz30: nie no z tyloma parami jak dla mnie ma duza szanse kogos poznac jak bedzie chcial. Chlop po ilosci par do średniakow nie nalezy tylko pewnie to juz jest topka
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz