Wpis z mikrobloga

#united Czy naprawdę tylko ja tutaj jestem jedynym, który już kilka miesięcy temu przestał wierzyć w Amorima? Przecież to się nie mogło udać - typ uparł się na formację, która nie działa od początku i od początku nie mamy ani jednego piłkarza pod wahadła. W tym okienku już też nikt nie przyjdzie, może bramkarz jakiś, ale pewnie znowu szmaciarz patrząc na jakość naszego skautingu. Środek obrony? Niezły Yoro, ciut gorszy De Ligt, Maguire czasami ratuje, długo długo nic i reszta szrotu typu Martinez, Shaw. A gramy trójką obrońców, jeśli ktoś się połamie to leżymy. Wspomnicie moje słowa- ten zespół wejdzie w nowy rok w dolnej części tabeli, Amorim wyleci do kwietnia i zaczynamy od nowa pozbywać się szrotu. A nie pozbyliśmy się go jeszcze po Ten Haagu.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PLDan: szkoda tylko nowych transferów bo obawiam się, że chłopaki wejdą w tryb rdzy grając z Dalotami,Shawami,Ugartami i powiem też Bruno Fernandesami. Mimo,że kibice się zachwycali, że został to ja po cichu liczyłem o ten transfer do Arabii. Chłop gra strasznie po swojemu, te piłki na odwal często jakieś na duży dobieg lub gdy prosi się o prostą piłkę to posyła do rywala. Rozwaliła mnie sytuacja z dzisiejszego meczu gdy
  • Odpowiedz
@PLDan nie ma żadnej mocnej drużyny grającej 3421, do tego mamy za dużo zawodników na 2 pozycje nr 10, a żadnego porządnego na dwa nr 6. To się nie uda
  • Odpowiedz
@PLDan: Nawet nie zaczalem w niego wierzyc. Od poczatku wydawalo mi sie to slabym ruchem. Do tego przychodzil z formacja niepasujaca do tego klubu, przykleil sie do niej i ani mysli o zmianie czy jakiejkolwiek elastycznosci.
  • Odpowiedz