Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Widziałem już gdzieś ten wpis. Czyli kopiuj wklej.
Szkoda, że tag, pewnie ważny dla wielu, zaśmiecają najbardziej bezczelni trolle, których zadaniem jest psuć nastroje społeczne i tak już pokrzywdzonej społeczności ludzi tagu.

Ludzie potrafią płacić za onlyfansa żeby mieć ułude bliskości

Ktoś tu jest chory psychicznie. Nie wierzę, że jesteś tak głupi, że nie wiesz po co ludzie subskrybują onlyfans. Weź usuń wpis i zostaw tag w spokoju trollu.
DrPrzegrozofiusz - @mirko_anonim: Widziałem już gdzieś ten wpis. Czyli kopiuj wklej. ...

źródło: 246026ba78cac97267d798698aa5c25b_res

Pobierz
  • Odpowiedz
@heniek_8:

Bosch, przecież nikt ci nie każe jechać samemu, potrzebujesz jechać z kimś to jedź z kimś, a nie zawracasz głowę z uniwersalną receptą na szczęście

jak nie masz dziewczyny to znajdz dziewczyne. To niezla rada xD
  • Odpowiedz
jak nie masz dziewczyny to znajdz dziewczyne. To niezla rada xD

@hubba-bubba:
No jak opowi zależy żeby pojechać z kimś, to płaci za wycieczkę i chętna się znajdzie ;)
A jak nie chce płacić, to znaczy że jest skąpy, a nie romantyczny
  • Odpowiedz
Ktoś kto jest "szczęśliwy" sam ze sobą po prostu cope'uje hedonistycznym życiem

@mirko_anonim: non sequitur. Bycie, mówiąc hasłowo, 'szczęśliwym samemu ze sobą' nie ma nic wspólnego z hedonizmem, wręcz przeciwnie.
  • Odpowiedz
Jak można mówić, że kobieta nie daje szczęścia?

@mirko_anonim: wtedy kiedy np związek jest toksyczny i wyjdzisz na tym dużo gorzej jakbyś był singlem cały czas, bo ona sobie żyje dalej a ty możesz zostać z problemami psychicznymi itd.
A że większość kobiet jest toksyczna...

udany związek to bajka i mrzonka, realne życie wygląda inaczej.
  • Odpowiedz
@LostHoldenCaulfield: ok a jeśli jestem jak ninja i zwodzę taką głupią p*zdę po swojemu na różne sposoby? W tym lubię gadać jak to w trakcie paraliżu przysennego nie wypalam demonom mord kwasem solnym itd.? Poki co jeszcze tego nie wypowiedziałem, ale kto wie czy ktoregoś razu nie zrobię z siebie kogoś w stylu ghost rider i będę sobie dla jaj "skazywał" całe osiedla. Hahahhaa tak wiem wewnątrz siebie jestem creepy,
  • Odpowiedz