Aktywne Wpisy

Soothsayer +52
Kiedy ostatnio mieliście na c--j ja żyję moment?

MonazoPL +54
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz

#motoryzacja #samochody #feels
Przestałem czerpać radość z jazdy autem. Od kilku miesięcy jazda to tylko przykry obowiązek, wożenie gówniaczków, odwiedzanie rodziny, podwózka ciotek itp.
Jazda po mieście to dramat ( #warszawa here)- ciągły, gigantyczny ruch, który nie maleje nawet w wakacje i święta. Na autostradzie/ekspresówce wymagane 100% skupienie, bo debili nie brakuje. Krajówki, teraz mniej zatłoczone (ruch przeniósł się na A/S)- wkurzają terenem zabudowanym co chwilę, a latem pełne maszyn rolniczych, pielgrzymek albo n--------h rowerzystów.
Kiedyś potrafiłem wyjść z domu i przejechać się dla zabawy swoim gruzem, typu Cifik 1.4 po mieście/w trasie, a dzisiaj mam fajne, dobrze wyposażone auto z zapasem mocy i nawet nie mam chęci się ruszyć.
Ktoś miał podobnie? Jakieś rady?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Może polataj amatorsko po torze?
@mirko_anonim: ja mam dokładnie odwrotnie, nie cierpie miasta a na eskach odpoczywam bo nic nie trzeba robić i to dosłownie i się człowiek relaksuje.
Nie, "dużo mocy i fajne wyposażenie" nic nie znaczy, szczególnie w przypadku aut niemieckich.