Aktywne Wpisy

gonzo91 +80
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz
Lolenson1888 +20
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

źródło: 61e93f9c-eb11-4f6e-9705-bc03c9fe7ebb
PobierzAle jak rumun wstawi, że soulslike sa łatwe do nauczenia, to tutaj już cisza, bo przecież bossy w DS'ach bije się po 15 godzin tak jak tu można to przeczytać.
https://www.youtube.com/shorts/1SkFdvMDqvQ
Sam rok temu ograłem trylogie DS i jedyna walka w której spędziłem około 1,5h to Lothric i Lorian. A tu ludzie stworzyli
nie nie, tu czytasz o tym, że KISZAK pogromca czelendży - na zmodyfikowanych soulsach, buildach z neta, z pomocą czatu albo wykonujący telefon do przyjaciela (tutaj easter egg do POE, nie
@Calvex: a ja ich r--------m w solówie za pierwszym podejściem xD najdziwniejsze, że dla mnie to najtrudniejsza była ta trójka NPC, którzy cię atakują na drodze do bossbraci i kilku tych mocniejszych undead rycerzy na drodze przed katedrą. Jak już straciłem cierpliwość, to przebiegłem na pałę między nimi wszystkimi, żeby dobiec do