Wpis z mikrobloga

@Wujek_Judasz: No bo tak jest. Przecież większość na tym tagu, to banda frustratów z ciągłym p----------m soulslike.
Ale jak rumun wstawi, że soulslike sa łatwe do nauczenia, to tutaj już cisza, bo przecież bossy w DS'ach bije się po 15 godzin tak jak tu można to przeczytać.

https://www.youtube.com/shorts/1SkFdvMDqvQ
Sam rok temu ograłem trylogie DS i jedyna walka w której spędziłem około 1,5h to Lothric i Lorian. A tu ludzie stworzyli
Calvex - @Wujek_Judasz: No bo tak jest. Przecież większość na tym tagu, to banda frus...
  • Odpowiedz
@Calvex:

A tu ludzie stworzyli sobie jakąś narracje, że w dsach nic nie robisz, tylko lejesz bossa 15 godzin xD

to tutaj już cisza, bo przecież bossy w DS'ach bije się po 15 godzin tak jak tu można to przeczytać.

nie nie, tu czytasz o tym, że KISZAK pogromca czelendży - na zmodyfikowanych soulsach, buildach z neta, z pomocą czatu albo wykonujący telefon do przyjaciela (tutaj easter egg do POE, nie
  • Odpowiedz
Sam rok temu ograłem trylogie DS i jedyna walka w której spędziłem około 1,5h to Lothric i Lorian.

@Calvex: a ja ich r--------m w solówie za pierwszym podejściem xD najdziwniejsze, że dla mnie to najtrudniejsza była ta trójka NPC, którzy cię atakują na drodze do bossbraci i kilku tych mocniejszych undead rycerzy na drodze przed katedrą. Jak już straciłem cierpliwość, to przebiegłem na pałę między nimi wszystkimi, żeby dobiec do
  • Odpowiedz
@Calvex: Jak on opowiada o tym jakie to łatwe to aż mi się przypomina jego 11 godzin bicia Radahana z DLC Elden ringa. Nawet tamae zrobił go tylko w pół godziny XD.
  • Odpowiedz
@czmaja: najlepsze ze z w miare prostej gry jak Soulsy zrobili jakies nie wiadomo co. A ta gra jedyne co ma to rzadkie sejwy a nie trudnosc (jak by w jakiejkowlwiek durnej strzelance ustawic sejwy raz na godzine to by sie okazalo ze jest trudniejsza od Soulsow). Trudna to jest Fifa, Lol czy jakakolwiek gra multiplayer na wysokich ligach. No ale to dla wiekszosci gracyz soulsow jest nieosiagalny poziom.
  • Odpowiedz
@JAscek: Tame skillowo jest kilka półek wyżej niż kiszak jeśli chodzi o soulsy, zwłaszcza eldena. Kiszak to nawet z DS 3 ma problem gdzie bossy są szybsze i dlatego tak hejtuje te odsłone.
  • Odpowiedz
@Calvex: no to czemu przez pozostale 99% czasu p------i o dadgejmerach gdy sam gra w gowno dla casuali (do tego w nie posysa mimo nabitych x tysiecy godzin)? XD
  • Odpowiedz
@T0pi5: Nie wiem, mi się wydaje, że problem jest szerszy, ale nie siedze w głowie rumuna, to jedynie mogę wywnioskować, że przez dadgajmerów obecne gry AAA są płytkie i nijakie. Odpalasz grę i przez 10 minut masz tłumaczone jak debilowi którym przyciskiem się chodzi, którym zabija. Wszędzie masz GPS który prowadzi cie do questów, przedmiotów czy znajdziek. W Diablo 4 masz strzałki jak w grach mobilnych by wiedzieć, że dany
  • Odpowiedz