Wpis z mikrobloga

Cześć Wam, ktoś się orientuje jakie są aktualnie najlepsze perfumy cena/jakość zbliżone do Diora Homme Cologne?

Kiedyś to wiem że był Mercedes cologne ale już nie produkują, jakaś Zara była ale chyba też już nie produkują. Ktoś ma jakieś pomysły?

#perfumy
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@belzeb: Zarę dz tydzień temu sprzedaliśmy po tym, jak niebieski powąchał Adolfo Dominguez Agua Fresca Citrus Cedro od Mirka z tagu,
Bardzo ładne, bardziej drzewne od DHC, mniej kremowe, mniej świdrujące niż Zara, bardziej takie 'poważne'
  • Odpowiedz
@belzeb: Też poszukiwałem przez dłuższy czas czegoś w tym stylu i chyba przetestowałem z 6-7 pozycji. Ostatnio nawet wleciała odleweczka Mercedesa właśnie. Udało mi się dorwać łącznie z 80 ml Zary i zaopatrzyłem się we flakon Acqua dell'Elba Blu Uomo (w sumie 2 flakony, bo w wersji EDT i EDP). Na ten moment mi styka. Wspomniany wyżej Chanel jest opcją bardzo dobrą, ale najdroższą z tych co testowałem. Diora jak
  • Odpowiedz
Diora jak zamówiłem, to musiałem zwrócić, bo jednak 30 minut zapachu

@Omniscient: swoją drogą to jest mega ciekawe jak dany zapach trzyma się na danym PH skóry; DHC zamówiłam dla chłopa od futrzastego Mirka w 2022 (nie mam pojęcia jaki to batch), ale normalnie trzymał te 4-6 godzin na skórze ¯\(ツ)/¯ Patrząc po wiadomościach to była ta wersja 2013
  • Odpowiedz
@ewataewa: no to ja kupowałem na parfumdreams 2 lata temu i byłem gotów na koncentrację EDC i na spokojnie bym przyjął na klatę nawet te 2h. Ale autentycznie było to max 30 minut w warunkach domowych. Śmiesznie, bo jak zwróciłem flakon, to zgubili paczkę i i dochodziłem swego z dobre 4 miesiące xD dopiero reklamacja w banku i paypalu poskutkowała, reakcja parfumdreams.
  • Odpowiedz