Aktywne Wpisy

vieniasn +14

Anck-Su-Namun +55
Żadna, ale to absolutnie żadna niespodzianka jak ktos ogladal fazę grupowa, niespodzianką to by była wygrana Belgii
#mecz
#mecz
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jakie są Wasze ulubione, wygodne i jednocześnie efektywne protipy dot. uwodzenia i budowania relacji - takie drobne kroki/sztuczki/teksty/zachowania, które się szczególnie przydają?
Wiadomo, że jeżeli chodzi o #randki i #zwiazki z #rozowepaski, to blackpillowcy mają najwięcej racji - w 80% liczy się trójka: wygląd > dynamiczność > status. To powiedziawszy, jeśli nam się poszczęściło na genetycznej loterii i spełniamy pewne (niestety, stale rosnące) wymagania w tych obszarach i trafiamy na kogoś już zainteresowanego, to takie dodatki wiele dają. #pytanie #redpill #blackpill #pua #podrywajzwykopem #uwodzenie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: 1*wFrElv4KTMO-SlvWgd6_mQ
PobierzJak sie uwodzi kobiety?? No jak???
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Ogólnie związki zaczynają się w sytuacjach nierandkowych. Nie potrzeba do tego aplikacji randkowych, tylko przebywania między ludźmi. Ja mojego chłopa poznałam w grze online. Zaczęło się od wspólnej gry i rozmów, na różne tematy. Wcale w tym nie było randkowania/flirtu. Tak naprawdę to się rozwijało naturalnie. I chyba tak powinno być - poznajesz osobę i z czasem, oboje, chcecie, aby relacja weszła
I oboje uważamy, że uroda to słaba inwestycja. Najszybciej przemija. Ważniejsze są wspólne hobby, te niewspólne, o których sobie opowiadamy, kolejne tematy do rozmów i to, że nadal chcemy i lubimy spędzać ze sobą
I co z włosami? Mój chłop ma zakola, miał jak już się poznawaliśmy. Zęby? Wystarczy zachowywać higienę i o nie dbać, tak jak o całą resztę - nikt nie chce się zadawać z brudasem, nawet w sytuacjach nierandkowych i w kontekście osób tej samej płci. Nie każdego stać na aparat ortodontyczny.