Wpis z mikrobloga

O co wam chodzi PISOFCY z tymi wiatrakami. Może macie jakoś źle ustawione i niewyregulowane. Ja mieszkam zaraz pod wiatrakiem i w ogóle tego nie zauważam (wykrzywia twarz i wykonuje tiki nerwowe oczami i nosem). Może czasem jestem lekko poddenerwowany, może niekiedy bez powodu przyjebię w coś z pięści, ale kto w tych szybkich, niespokojnych czasach nie odczuwa permanentnego w----u przebywając we własnym domu (wpada bez powodu w śmiech przechodzący w krzyk, potem w płacz). Zresztą zawsze można jechać do pracy a nie siedzieć w domu. Wy chłopskorozumowcy we wszystkim widzicie tylko problemy ¯\(ツ)/¯

#bekazlewactwa #bekazpodludzi #sejm #polityka #ekologia #klimat
smutny_kojot - O co wam chodzi PISOFCY z tymi wiatrakami. Może macie jakoś źle ustawi...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@smutny_kojot: ale rozumiesz o co chodzi? Jeśli to w---------e miganie to jest 15 min rocznie to... No sorry, ale przeżyjesz. Przy 15 min dziennie można być drżeć koty, ale jeśli prawdą jest, że mówimy tu rzędzie 1 min w miesiącu (a pewnie realnie 1 min dziennie przez 2 tyg w roku) to serio nie jest żaden argument. Ja w mieście muszę się męczyć z idiotami co sobie drift w nocy
  • Odpowiedz