Aktywne Wpisy

witam12 +493
Chciałeś zwrócić butelki w sklepie do którego masz najbliżej? Nich z tych rzeczy, musisz dymać z worem niezgniecionyh śmieci do sklepu w którym je kupiłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
źródło: 1000028038
Pobierz
MG78 +117
Spytacie dlaczego ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
źródło: IMG_0657
Pobierz

#bekazlewactwa #konfederacja #polityka
źródło: silniuczki
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: 1000007328
Pobierz@Cosipi: Celnie, jako że to przekaz do wyborców Nawrockiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Misiaaak: marszałek sejmu i premier, to nie są losowe osoby z ulicy.
Tutaj kolejny przykład
https://www.rp.pl/nauka/art37824751-jaroslaw-kaczynski-wygral-plebiscyt-na-biologiczna-bzdure-roku-2022
Liczba wiatraków potrzebnych, by dorównać elektrowni jądrowej, jest bardzo duża i zależy od jej mocy; przykładowo, dla elektrowni jądrowej o mocy 1000 MW potrzebne byłoby kilkaset turbin wiatrowych o mocy 2-3 MW każda, aby wyprodukować tyle samo energii elektrycznej rocznie, z uwagi na zmienność produkcji wiatrowej i konieczność uwzględnienia czasu pracy turbin.
Tak jestem przeciwko g---o inwestycji która jest zależna od warunków pogodowych (myślę ze sporo milionów już tutaj