Wpis z mikrobloga

@Pierzgalski_2003: może jest może nie jest, to dalej nic nie zmienia. Ja zawsze będę im kibicował bo najwięcej zaszkodzili rudemu. Zaraz się zleca ameby i będą srali że "hyhy rudy juz siedzi hyhy". No nie siedzi i znając nasz kraj to nie będzie ale co pazurów naogryzał to jego. Z kim walczą olo i kawula to ich sprawa.
  • Odpowiedz
@Pierzgalski_2003: Dominik, Storch jest nikim, to prawda. Ale miał rodzinę a ta rodzina to już coś. Ten nieudacznik wypisywał po mediach i zablokował co najmniej jeden materiał (moim zdaniem 3). Poza tym tu jest wykop, tutaj piszę o Storchu a Wordzie piszę o Sławku, Zielonym, Marioli i Jaruli - o czym wiesz, bo podesłałeś smaczki do wykorzystania w tym piśmie. Wyluzuj trochę
  • Odpowiedz
@JK74: Niby wiem, ale wiesz co? Ja się trochę niepokoję, czy Ty aby nie popadłeś w jakąś, z pełnym szacunkiem, paranoję ("nikt", co sam przyznałeś, jakimś cudem jest stanie zablokować 3 artykuły i korumpować Kononopedię XD), a nawet czy samemu Storchowi, który inaczej już dawno zostałby przez społeczność zapomniany, niechcący nie pomagasz w znalezieniu atencji przez kontrowersję. Zastanów się nad tym dobrze, ale to tak naprawdę dobrze, OK?
  • Odpowiedz
@Pierzgalski_2003: Ale to nie chodzi o to kim jest Storch, chodzi o to, że miał dzieci i żonę. To ich wizerunku Boguś używał do atakowania nas w mediach, bo dzieci brzmią dużo lepiej niż blisko 50 letni bezrobotny przegraniec. Nie dygaj, Storch dostaje tyle by nie naruszać tego co możemy dalej robić w sprawie Kononowicza.
  • Odpowiedz