Wpis z mikrobloga

@Czesterek: formularz ponownej rejestracji też się trochę zmienił. Ja i tak zawsze składałem wniosek o wyrejestrowanie się od dnia składania wniosku, więc nie spędzi mi snu z powiek ta zmiana.
  • Odpowiedz
  • 0
@soyunmago: A ile zazwyczaj czekasz na odpowiedz? Bo u mnie to i z 2 tyg trzeba czekać na wyrejestrowanie i od tego czasu trzeba odczekać 2 tyg na ponowną rejestrację. . Jak składasz rejestrację 1 to możesz się wyrejestrować 2.
  • Odpowiedz
@Czesterek: zazwyczaj w kilka dni odpowiadają. Rekordowo szybko odpowiedź otrzymałem następnego dnia, ale tylko raz się tak zdarzyło, a tak to zazwyczaj 3 dni, czaaasem do tygodnia. Nie dostrzegam różnicy między czasem odpowiedzi na wnioski o rejestrację, a tymi o wyrejestrowanie. Zazwyczaj jedne i drugie rozpatrują w kilka dni.
  • Odpowiedz
  • 0
@soyunmago: Ale od podpisania wyrejestrowania do ponownego zarejestrowania musisz odczekać 2 tygodnie. Tak mi pisali. Chodzi o uprawomocnienie wyrejestrowania. Ile lat już tak robisz?
  • Odpowiedz
Ale od podpisania wyrejestrowania do ponownego zarejestrowania musisz odczekać 2 tygodnie. Tak mi pisali. Chodzi o uprawomocnienie wyrejestrowania. Ile lat już tak robisz?

@Czesterek: No to ze spokojem te dwa tygodnie mijają, często nawet miesiąc. Ja się rejestruję znowu dopiero pod sam koniec upływu tych 30 dni ubezpieczenia od momentu wypisania się, albo nawet po ich upływie. Nie zaprząta mi głowy to, że mogę nie mieć przez dwa, cztery czy
  • Odpowiedz