Aktywne Wpisy

Maudee +38
trochę się opanujcie z tym antypsiarstwem, bo ja grzecznie chodzę z moim 8-miesięcznym wheelczurem po mieście (omijam ludzi jak mogę, pies zawsze na smyczy poza miejscami dla niego przeznaczonymi) i tylko w obawie zerkam, czy ktoś ze współspacerujących wygląda na wykopka i czy będzie chciał go otruć
a Bruno chce Wam życzyć tylko miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#psiarze #pokazpsa
a Bruno chce Wam życzyć tylko miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#psiarze #pokazpsa
źródło: milegodnia
Pobierz
Fikster +66
Dzisiaj nie było żadnego grzybiarza, nie wiem z czego się tak cieszą
#psy #psiarze #pokazpsa #smiesznypiesek #pieseczkizprzypadku
#psy #psiarze #pokazpsa #smiesznypiesek #pieseczkizprzypadku
źródło: obraz
Pobierz

@Niecierzacier: a to sie wlasnie zaraz okaże, w części pierwszej na start dostałem pare razy brutalnie w morde i zdechlem, i tak pare razy i odinstalowalem. zobaczymy jak w tej bedzie xd
@stary_grat: a w twoim przypadku to 20% renty?
Piraci co pracują i nie płacą za Factorio = HIV
źródło: image
Pobierz@orgin246: nie zawsze i nie wszystko, dema bywają obcięte z contentu - na przykład co mi w fifie po szybkim meczu jaki mają w demie, jeśli chciałbym przetestować grę menedżera? to tylko jeden z przykładów
@winsxspl: myslalem ze napiszesz ze w demo fify to zawodnicy na wózkach jezdza haha i ze co ci z takiego demo
No i możesz normalnie bliczkiem zapłacić. Zresztą jak pełną wersję w wersji pirata sobie machniesz by stestować, a potem mówisz, że kupujesz jak ci siada to też musisz jakoś zapłacić w sklepie co nie?
@stary_grat: zmień prace ¯\(ツ)/¯
źródło: image
Pobierz