Wpis z mikrobloga

• 0
@orgin246: aaa daj spokoj.. czekam na promocje jakas - boleje nad tym że nie mam dostępu do modów. szkoda mi wydawac 300 czy tam 250zl na te gre. po prostu w c--j szkoda. dziesiatki godzin mam już przegrane w wersje bez dodatku. teraz sciagnalem z dodatkiem.. to bym musial z 500zl wydac na oryginal. nie jestem takim idiota
  • Odpowiedz
@winsxspl: takie demko to masz na steamie 2h, na gogu to już w ogóle masz nieograniczone czasowo i 30 dni zwrotu. Seedować nie musisz ani nic.

@orgin246: nie zawsze i nie wszystko, dema bywają obcięte z contentu - na przykład co mi w fifie po szybkim meczu jaki mają w demie, jeśli chciałbym przetestować grę menedżera? to tylko jeden z przykładów
  • Odpowiedz
@winsxspl: Ja nie mówię o demie jako osobnym produkcie tylko o pełnej wersji gry, którą możesz traktować jak demo. Dokładnie to samo jakbyś pirata ściągał. Masz 2h na steamie by przetestować pełną wersję gry lub nieograniczony czas i 30 dni na gogu.
  • Odpowiedz
@winsxspl: No musisz zapłacić za coś za co chcesz używać. Co w tym dziwnego? ( ͡º ͜ʖ͡º)
No i możesz normalnie bliczkiem zapłacić. Zresztą jak pełną wersję w wersji pirata sobie machniesz by stestować, a potem mówisz, że kupujesz jak ci siada to też musisz jakoś zapłacić w sklepie co nie?
  • Odpowiedz