Wpis z mikrobloga

✨️ Jak zdobyć serce niebieskiego pasku w pracy?
Drogie Mireczki
Bardzo potrzebuję waszej porady!
Jestem teraz przez pewien krótki okres w innym dziale w pracy na stażu. Cholernie wpadł mi w oko niebieski pasek, z opinii koleżanek niezbyt przystojny, bo około 170 cm, mrukowaty.
Nie wiem, czy ma partnerkę. Chociaż był na urlopie i wrócił opalony, więc pewnie sam nie pojechał. Za bardzo nie mamy okazji do rozmowy, bo chodzi swoimi drogami, czasem zawiesi na mnie spojrzenie ale nie inicjuje kontaktu. Wygląda na nieśmiałego ale nie wiem, czy sobie tego nie wmawiam. Nie mam kogo o niego podpytać, nie ma mediów społecznościowych ale mam jego nr telefonu ze względów zawodowych. Czy uważacie, że powinnam śmiało zagrać, zagadać i zaproponować kawę albo napisać jakiegoś niezobowiązującego sms-a? Coś mi doradzacie? Czy lepiej olać temat?
Może powinnam jakoś delikatnie spytać, czy ma partnerkę ale jak? Pytania jak z bravo girl ale niby człowiek stary bo lvl 30 ale nadal głupi…
Helpku, helpunku! Z góry dziękuję za pomoc

#pracbaza#zwiazki#niebieskiepaski#rozpwepaski#randkujzwykopem#tinder

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@mirko_anonim zagadaj jak do białego człowieka a nie przez SMS, jak jest normalny to doceni effort I przynajmniej porozmawiacie. Albo po prostu zainicjuj kontakt jakis pierwszy a potem samo pójdzie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zauważyłaś opaleniznę - świetny temat do rozpoczęcia rozmowy. Będzie robił kawę czy coś podobnego to go zaczep po prostu. Gdybyś go zawołała lub przyszła do niego pod pretekstem zawodowym to na 99% nie zczai o co ci chodzi naprawdę. I nie baw się w żadne wysyłanie sygnałów i tym podobne, jesteśmy bardzo słabi w odczytywaniu tego.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: "Hej, siema, co robisz w piątek po pracy bo znam fajną kawiarnię".

Faceci są prości - jak powie że ma dziewczynę lub odmówi to nie jest zainteresowany. Jak pójdzie to jest.

Go get em tiger.
  • Odpowiedz