Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +50
Ale na wykopie Wam będą robić propagandę że po 10k zarabiają max ( ͡° ͜ʖ ͡°) Podobny widok jest jeszcze na podkarpaciu, nie powiem pod którym szpitalem. Szpital wygląda jakby miał się rozlecieć, na oddziałach np. brakuje maseczek, prycze na salach jakby to więzienie było, posiłki w szpitalu dla pacjentów, że pies by się nawet tego nie chwycił, a pod szpitalem Lexusy i Mercedsy za pół bańki stoją.
źródło: GkyT7VFX0AAdDr-
Pobierz
Arisek +17
#slubodpierwszegowejrzenia
Laweciarz i Katechetka
Irytujący jest Laweciarz tym dobijaniem leżącej. Naprawdę wystarczyłoby trochę klasy a nie jęczeć i odburkiwać. Tak, trafił fatalnie, ale to nie zwalnia go z chociażby rozmowy i jasnego powiedzenia co mu nie pasuje. Na każdy, nawet normalny tekst odburkuje, że nie wie. Totalnie bez klasy.
Katechetka to jest typ Rzesiary. A do tego pięknie nam tu gra jak Łysy Wąż. Stara się jakoś to przetrwać i w
Laweciarz i Katechetka
Irytujący jest Laweciarz tym dobijaniem leżącej. Naprawdę wystarczyłoby trochę klasy a nie jęczeć i odburkiwać. Tak, trafił fatalnie, ale to nie zwalnia go z chociażby rozmowy i jasnego powiedzenia co mu nie pasuje. Na każdy, nawet normalny tekst odburkuje, że nie wie. Totalnie bez klasy.
Katechetka to jest typ Rzesiary. A do tego pięknie nam tu gra jak Łysy Wąż. Stara się jakoś to przetrwać i w

Drogie Mireczki
Bardzo potrzebuję waszej porady!
Jestem teraz przez pewien krótki okres w innym dziale w pracy na stażu. Cholernie wpadł mi w oko niebieski pasek, z opinii koleżanek niezbyt przystojny, bo około 170 cm, mrukowaty.
Nie wiem, czy ma partnerkę. Chociaż był na urlopie i wrócił opalony, więc pewnie sam nie pojechał. Za bardzo nie mamy okazji do rozmowy, bo chodzi swoimi drogami, czasem zawiesi na mnie spojrzenie ale nie inicjuje kontaktu. Wygląda na nieśmiałego ale nie wiem, czy sobie tego nie wmawiam. Nie mam kogo o niego podpytać, nie ma mediów społecznościowych ale mam jego nr telefonu ze względów zawodowych. Czy uważacie, że powinnam śmiało zagrać, zagadać i zaproponować kawę albo napisać jakiegoś niezobowiązującego sms-a? Coś mi doradzacie? Czy lepiej olać temat?
Może powinnam jakoś delikatnie spytać, czy ma partnerkę ale jak? Pytania jak z bravo girl ale niby człowiek stary bo lvl 30 ale nadal głupi…
Helpku, helpunku! Z góry dziękuję za pomoc
#pracbaza#zwiazki#niebieskiepaski#rozpwepaski#randkujzwykopem#tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: nie ma
Faceci są prości - jak powie że ma dziewczynę lub odmówi to nie jest zainteresowany. Jak pójdzie to jest.
Go get em tiger.