Aktywne Wpisy

Shaun_x_Boswell +42

mirko_anonim +12
✨️ Polacy na giełdzie - czy to mądry ruch? Ⓘ
Co to za moda teraz że Polacy masowo przepalają kasę na #gielda i jeszcze dumnie chwalą się z bycia inwestorem? Nagle mariuszki bronią #xtb mimo że wciska cfd na siłę ludziom którzy nie mają żadnego pojęcia, bo myślą że sami będą bogaci xd? Z tagu robi się to samo co z tagiem perfumy, "patrzcie zaraz przewale pół wypłaty powstrzymajcie
Co to za moda teraz że Polacy masowo przepalają kasę na #gielda i jeszcze dumnie chwalą się z bycia inwestorem? Nagle mariuszki bronią #xtb mimo że wciska cfd na siłę ludziom którzy nie mają żadnego pojęcia, bo myślą że sami będą bogaci xd? Z tagu robi się to samo co z tagiem perfumy, "patrzcie zaraz przewale pół wypłaty powstrzymajcie

P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze śmiechu. XD
#krupgotuje #gotujzwykopem #gotujzmikroblogiem #gotowanie #jedzenie #podroze #podrozujzwykopem #czujedobrzeczlowiek
źródło: 1000006133
Pobierzprzy czym ja potrafię zjeść w ciągu dnia dwa obiady zwiedzając i klepiąc 40k kroków. jedzenie też element zwiedzania
Ooo, mieszkasz tutaj? Fazka, trochę zazdrosny. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobry ten dżem z pomidorów? Bo kupiłem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Za długo tu siedzę by nie rozróżnić kiedy wykopek robi sobie jaja, a kiedy pisze na serio. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Krupier: Bardzo dobry z bagietą można to jeść do piwa. Dla mnie do tapasa jeszcze fajne są boquerones w czosnku i pietruszce, jak lubisz ryby to musisz spróbować.
40k to ładnie, my jakieś 20-23 w zależności od
Restauracja... phi, no spoko się szarpnąć od czasu do czasu, ale restauracyjne żarcie to zazwyczaj jakieś kombinowane skomplikowane szamanie, a ja mam żołądek Polaka i od wakacyjnego
Będziesz musiał jakoś żyć z tym, że akurat nie zapisałem screena takiego komentarza. Dasz radę.