Wpis z mikrobloga

Kiedyś na tym portalu czytałem, że pojechanie gdzieś na wakacje i robienie sobie żarcia samemu to wiocha, obciach, wstyd i w ogóle nie po to się jedzie na urlop żeby gotować, ale ja jakoś tak mam w dupie takie opinie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze śmiechu. XD
#krupgotuje #gotujzwykopem #gotujzmikroblogiem #gotowanie #jedzenie #podroze #podrozujzwykopem #czujedobrzeczlowiek
Krupier - Kiedyś na tym portalu czytałem, że pojechanie gdzieś na wakacje i robienie ...

źródło: 1000006133

Pobierz
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 144
@Krupier: tak gadają tylko ci wielcy podróżnicy, co latają na all inclusive i d--y poza hotel nie ruszą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Krupier ja tam lubię samemu zrobić sobie kolację, zwłaszcza jak jestem zagramanicą i mam lokalne produkty pod ręką. polecam każdemu.
przy czym ja potrafię zjeść w ciągu dnia dwa obiady zwiedzając i klepiąc 40k kroków. jedzenie też element zwiedzania
  • Odpowiedz
  • 1
@Widur

A dzieki! Mam na miejscu w mieszkaniu wszystko także biorę tylko plecak, laptopa i okulary. Dlatego bilet tylko 120 zł xD

Ooo, mieszkasz tutaj? Fazka, trochę zazdrosny. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dobry ten dżem z pomidorów? Bo kupiłem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@K-S-

Pewnie ktoś to napisał dla jaj a ty aferę kręcisz

Za długo tu siedzę by nie rozróżnić kiedy wykopek robi sobie jaja, a kiedy pisze na serio. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Dobry ten dżem z pomidorów? Bo kupiłem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Krupier: Bardzo dobry z bagietą można to jeść do piwa. Dla mnie do tapasa jeszcze fajne są boquerones w czosnku i pietruszce, jak lubisz ryby to musisz spróbować.
  • Odpowiedz
  • 2
@siadaj_Kulson

ja tam lubię samemu zrobić sobie kolację, zwłaszcza jak jestem zagramanicą i mam lokalne produkty pod ręką. polecam każdemu.

przy czym ja potrafię zjeść w ciągu dnia dwa obiady zwiedzając i klepiąc 40k kroków. jedzenie też element zwiedzania

40k to ładnie, my jakieś 20-23 w zależności od
  • Odpowiedz
@Krupier: Nah. Bez względu na kraj zawsze biorę spanie z aneksem, bo jak zajebiście jest czasem zjeść w restauracji to zdecydowanie częściej na wyjeździe potrzebuję po prostu opierdzielić komfortowo coś lekkiego z marketu typu gaspacho czy inną zupkę, albo sałatkę odpoczywając od zwiedzania.

Restauracja... phi, no spoko się szarpnąć od czasu do czasu, ale restauracyjne żarcie to zazwyczaj jakieś kombinowane skomplikowane szamanie, a ja mam żołądek Polaka i od wakacyjnego
  • Odpowiedz
  • 0
@murdoc

nikt tak nigdy nie pisał, a poproszony o dowód nie dostarczysz go

Będziesz musiał jakoś żyć z tym, że akurat nie zapisałem screena takiego komentarza. Dasz radę.
  • Odpowiedz