Wpis z mikrobloga

• 1
@Turin89 ludzie, wam ktoś za to płaci? Kiedyś PiS miał mnóstwo trolli, teraz mam wrażenie że PO tak samo. Nowa władza, stare metody. Jeśli nie, to wxiagaxie się w wojenkę bezsensowna na której tylko te władze zyskują
  • Odpowiedz
@Turin89 zaraz, czy ten patus nie był oburzony że jakaś posłanka z ko/lewicy nosi okulary za 1500zł i to podobno była pogarda dla ciężko pracujących polek i polaków? Ale jak batyr lata w bucikach za 1,5 klocka to jest git?
  • Odpowiedz
@Turin89: a miał jeździć polonezem czy izerą? Z całym szacunkiem ale prezydent to prezydent. Można go nie lubić ale jakieś normy bezpieczeństwa trzeba zachować. Zachęcam do doedukowania się odnośnie do tego dlaczego bmw serii 7, które normalnie kosztuje ok. milion kosztowało dwa
  • Odpowiedz
@Turin89: Tak na szybko widzę że troszku dotacji dostali. Pojawia się tam nazwisko Meka jako wspólnicy. Na coś z energią, inna forma, dostali w 2013 roku ponad 10 mln.
  • Odpowiedz
via Android
  • 8
@Pracuje_zdalnie_chyba ja ma niego nie głosowałem i to nie jest mój prezydent. Nie utożsamiam się z osobą, która ma tak szemrana przeszłość. Jak dla mnie może z buta wszędzie chodzić. Luksusowe auto nie spowoduje, że nagle przestanie mu słoma z butów wystawać. I tak, powinien jeździć Izerą lub starym Polonezem skoro jest z opcji, którą tak bardzo wyciera sobie gęby patriotyzmem gospodarczym. Jakoś Macron jedzi tylko francuskimi autami. Była nawet sytuacja
  • Odpowiedz