Aktywne Wpisy

Powiedzcie dlaczego macie luksus wyczekiwania szlagiera Paragwaj-USA w środku nocy?
Ja nową robotę zaczynam dopiero w sierpniu, więc idealnie na mundial ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz
Ja nową robotę zaczynam dopiero w sierpniu, więc idealnie na mundial ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz

Nick7C5 +2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jestem w swoim pierwszym zwiazku w zyciu, jestesmy razem od 2 lat - wytlumaczcie mi czy tak to powinno wyglądać? Ja generalnie po tych 2 latach nie czuje zadnej wiekszej checi spotkania sie z druga połówką. Z raz na tydzien zupelnie mi wystarczy, a tak to sie nawet ciesze ze sie nie widzimy, bo moge zajac sie soba w tygodniu. Tak samo jak wyjezdzam w delegacje i mnie nie ma z 2 tygodnie - 0 tesknoty z mojej strony. O ile na poczatku czulem faktycznie jakies zaciekawienie druga osoba, tak teraz to sie czuje bez emocjonalnie. Nigdy nie kierowalem sie emocjami w zyciu, a bardziej rozsadkiem, stad uwazam ze jest to normalne ze po czasie uczucia wygasaja, pytanie tylko czy to powinno byc tak szybko?
#zwiazki #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt