Aktywne Wpisy

HoroLive +9
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta

splinter96 +52
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Pamiętam sytuację, kiedy kibice "największego klubu w województwie" ( ͡° ͜ʖ ͡°) spotkali mojego kolegę – wówczas trzynasto/czternasto latka. Była zima, mróz...a on miał na sobie szalik drużyny z niewielkiej powiatowej wsi. Ten drobny szczegół wystarczył, by grupa dorosłych mężczyzn Pobiła do nieprzytomności dzieciaka za to że śmiał nosić szalik innej drużyny. Jeszcze rozumiałbym fakt, gdyby to była "wroga" drużyna 1/2 ligowa XD. Ale dosłownie on miał na sobie szalik z jakiegoś zadupia co ewentualnie gra w okręgówce.
Historia skończyła się na szpitalu, zabraniu szalika przez dzielnych wojowników jako zdobyczy wojennej...
#historia #kibole #zalesie #gownowpis #pilkanozna
@Ciasto_z_Truskawkami: historia ze szkoły czytała wpis o kibolach?