Wpis z mikrobloga

✨️ Czy moje zachowanie jest normalne w randkowaniu?
Czy moje zachowanie jest normalne?

Założyłem jakiś czas apkę randkową. Dostaje lajki, część z nich od kobiet które są atrakcyjne, jednak mimo tego do wielu z nich mnie nie ciągnie. Zacząłem się zastanawiać dlaczego tak jest. Przecież gdybym zobaczył je w realu to bym pewnie chciał je poznać, umówić się z nimi. Po głębokiej analizie mam pewne podejrzenia i chcę podzielić się nimi z Wami.

Mianowicie wydaje mi się, że jak kobieta daje mnie w prawo to mój mózg odbiera to jako odblokowanie pierwszego poziomu za darmo. Po prostu bez żadnej pracy dostałem zaproszenie na randkę i już czuję się wygrany. W realu z kolei podbijając do kobiety nigdy nie wiem co się wydarzy - czy się jej spodobam wizualnie, czy zagadam odpowiednio, czy będę dynamiczny itp. A więc poznanie kobiety w realu wymaga zdobycia jej, jest to nagroda, jest to odblokowanie pierwszego poziomu własną pracą i mam wrażenie że to dodaje mi pewności siebie.

Co o tym sądzicie? Jest na to jakieś psychologiczne wytłumaczenie?

#randkujzwykopem #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
wyrozumiały-mireczek-91: Prastary mechanizm. Jak kobieta chce za bardzo to chyba mężczyzna ma atawizm i po prostu zaczyna mieć wątpliwości bo to jest podejrzane

W klubach tak jest. Tzw klęska urodzaju. Jak za dużo dziewczyn Ci daje znac w klubie żebyś podbil to się zwarcie robi i zaczynasz wybrzydzać, masz wrażenie że lepsza znajdziesz. Jak to jest już 5+ to prawdopodobnie wrócisz do domu sam , bo zmarnujesz wieczór na szukaniu niewiadomo
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zorganizowany-marzyciel-5: No i jeszcze jedno. Tinder i apki nie są dla każdego, dla wielu to męczarnia i odrealnienie relacji męsko-damskich. Jak kręci Cię poznawanie na żywo, to idź na #speeddating. Tam nie będziesz miał takich rozkmin, a też dostaniesz "lajki" - tyle że dopiero po spotkaniu.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz