Aktywne Wpisy

tojapaweu +187
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Bully37 +430
#mecz Mecz komentuje Komentator, który zakończył Karierę komentatora po Finale MŚ w 2022 roku.
Opaskę Kapitana ma Piłkarz, który w czerwcu zawiesił swoją karierę reprezentanta po tym, jak odebrali mu opaskę kapitana.
Na boisko wszedł piłkarz, który zakończył Karierę reprezentacyjną w czerwcu.
Selekcjonerem jest nowy selekcjoner, który zastąpił poprzednika po tym, jak tamten powiedział, że nie poda się do dymisji, po czym podał się do dymisji.
Opaskę Kapitana ma Piłkarz, który w czerwcu zawiesił swoją karierę reprezentanta po tym, jak odebrali mu opaskę kapitana.
Na boisko wszedł piłkarz, który zakończył Karierę reprezentacyjną w czerwcu.
Selekcjonerem jest nowy selekcjoner, który zastąpił poprzednika po tym, jak tamten powiedział, że nie poda się do dymisji, po czym podał się do dymisji.

Czy moje zachowanie jest normalne?
Założyłem jakiś czas apkę randkową. Dostaje lajki, część z nich od kobiet które są atrakcyjne, jednak mimo tego do wielu z nich mnie nie ciągnie. Zacząłem się zastanawiać dlaczego tak jest. Przecież gdybym zobaczył je w realu to bym pewnie chciał je poznać, umówić się z nimi. Po głębokiej analizie mam pewne podejrzenia i chcę podzielić się nimi z Wami.
Mianowicie wydaje mi się, że jak kobieta daje mnie w prawo to mój mózg odbiera to jako odblokowanie pierwszego poziomu za darmo. Po prostu bez żadnej pracy dostałem zaproszenie na randkę i już czuję się wygrany. W realu z kolei podbijając do kobiety nigdy nie wiem co się wydarzy - czy się jej spodobam wizualnie, czy zagadam odpowiednio, czy będę dynamiczny itp. A więc poznanie kobiety w realu wymaga zdobycia jej, jest to nagroda, jest to odblokowanie pierwszego poziomu własną pracą i mam wrażenie że to dodaje mi pewności siebie.
Co o tym sądzicie? Jest na to jakieś psychologiczne wytłumaczenie?
#randkujzwykopem #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
W klubach tak jest. Tzw klęska urodzaju. Jak za dużo dziewczyn Ci daje znac w klubie żebyś podbil to się zwarcie robi i zaczynasz wybrzydzać, masz wrażenie że lepsza znajdziesz. Jak to jest już 5+ to prawdopodobnie wrócisz do domu sam , bo zmarnujesz wieczór na szukaniu niewiadomo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Nie, po prostu w dzieciństwie byłeś odrzucony przez matkę i teraz masz pozabezpieczny styl przywiązania i ciągnie cię do kobiet, które cie nie chcą.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰