Aktywne Wpisy

Raisei-chan +89
chyba zamiast wykopu czy twittera powinnam pisać swoje wysrywy na linkedinie, tam bym się czuła z moimi odchyłami jak u siebie xD
źródło: HDdWeAAb0AA1tCK
Pobierz
Bratkuu +2
Jakim procentem oszczędności obracacie na giełdzie?
#gielda
#gielda

Czy moje zachowanie jest normalne?
Założyłem jakiś czas apkę randkową. Dostaje lajki, część z nich od kobiet które są atrakcyjne, jednak mimo tego do wielu z nich mnie nie ciągnie. Zacząłem się zastanawiać dlaczego tak jest. Przecież gdybym zobaczył je w realu to bym pewnie chciał je poznać, umówić się z nimi. Po głębokiej analizie mam pewne podejrzenia i chcę podzielić się nimi z Wami.
Mianowicie wydaje mi się, że jak kobieta daje mnie w prawo to mój mózg odbiera to jako odblokowanie pierwszego poziomu za darmo. Po prostu bez żadnej pracy dostałem zaproszenie na randkę i już czuję się wygrany. W realu z kolei podbijając do kobiety nigdy nie wiem co się wydarzy - czy się jej spodobam wizualnie, czy zagadam odpowiednio, czy będę dynamiczny itp. A więc poznanie kobiety w realu wymaga zdobycia jej, jest to nagroda, jest to odblokowanie pierwszego poziomu własną pracą i mam wrażenie że to dodaje mi pewności siebie.
Co o tym sądzicie? Jest na to jakieś psychologiczne wytłumaczenie?
#randkujzwykopem #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
W klubach tak jest. Tzw klęska urodzaju. Jak za dużo dziewczyn Ci daje znac w klubie żebyś podbil to się zwarcie robi i zaczynasz wybrzydzać, masz wrażenie że lepsza znajdziesz. Jak to jest już 5+ to prawdopodobnie wrócisz do domu sam , bo zmarnujesz wieczór na szukaniu niewiadomo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Nie, po prostu w dzieciństwie byłeś odrzucony przez matkę i teraz masz pozabezpieczny styl przywiązania i ciągnie cię do kobiet, które cie nie chcą.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰