Wpis z mikrobloga

• 0
@G06DbT: niestety długa droga przede mną do powrotu na szosę... jeszcze się tak nie poskładam, do crossa musiałem dać kierownicę na + i 2 podkładki bo po 20-30minutach przechodziłem na opuszki dłoni pod palcami no i waga nie ta
  • Odpowiedz
  • 0
mówisz że drętwieją ci dłonie, tak?

@G06DbT: nie, kierownica za nisko i po półgodziny tułów mi ucieka do góry po prostu kierownica była za nisko
  • Odpowiedz
  • 0
to se mtb albo gravela kup.

@G06DbT: to już wolę zdechnąć z nadwagi ( ͡° ʖ̯ ͡°) albo dążenie do szosy albo niema roweru... niema alternatywy
  • Odpowiedz
@mati1990: ty to upośledzony jesteś.

Mało kobiet chce jeździć po ulicach, i być potencjalnym trupem, jak któryś kierowca zahaczy. Powinieneś to wiedzieć, ale do ciebie nie dociera.

Bo dla ciebie liczy się tylko ultra kolarstwo (które jest głupota samo w sobie).
  • Odpowiedz
  • 1
Bo dla ciebie liczy się tylko ultra kolarstwo (które jest głupota samo w sobie).

@G06DbT: no cóż lepsze to niż gnicie w piwnicy... dzięki temu przez 3 lata więcej zwiedziłem polski niż innym środkiem transportu. patrz chciało mi się dymać z kato na hel szosą ale teraz np pociągiem nie. wiem że jest ale to polubiłem, jedyna fajna rzecz tam za oknem która powoduje aż chce się wyjść
  • Odpowiedz
@mati1990: no ale zrozum, że kobiet nie interesuje zrobienie 600 km z Jaworzna na Hel na rowerze w jedną noc.

Jakimś bikepackingiem się zainteresuj, gravelem (w końcu to też kolarka) czy czymś podobnym. Bo z takim podejściem to w życiu baby nie znajdziesz.
  • Odpowiedz
  • 0
@G06DbT: rower rowerem... i tak w interakcji s-------e po całości. Nawet sam nie wierzę że jakby spadła z nieba tu i teraz taka baba to umiałbym cokolwiek zrobić xD
  • Odpowiedz
no ale zrozum, że kobiet nie interesuje zrobienie 600 km z Jaworzna na Hel na rowerze w jedną noc.

@G06DbT: 99,9 procent mężczyzn też. Tak tylko pisze żeby mu uzmysłowić jak ma niszowe hobby
  • Odpowiedz