Aktywne Wpisy

Bez sensu zupełnie korci mnie żeby wrzucić swoje dojce na mirko. Powstrzymajcie mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Umeraczyk +19
Przypominam o tej krindżowej akcji przez którą straciłeś miłość życia
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
ale chłop miał szczęście w życiu że taką poznał. Nie dla przegrywa to... zamiast móc żyć spędziłem 3 dni przed kompem.
#przegryw #przegrywpo30tce #tfwnogf #samotnosc
źródło: obraz
PobierzI mówisz że drętwieją ci dłonie, tak?
źródło: image0
Pobierz@G06DbT: nie, kierownica za nisko i po półgodziny tułów mi ucieka do góry po prostu kierownica była za nisko
@G06DbT: to już wolę zdechnąć z nadwagi ( ͡° ʖ̯ ͡°) albo dążenie do szosy albo niema roweru... niema alternatywy
Mało kobiet chce jeździć po ulicach, i być potencjalnym trupem, jak któryś kierowca zahaczy. Powinieneś to wiedzieć, ale do ciebie nie dociera.
Bo dla ciebie liczy się tylko ultra kolarstwo (które jest głupota samo w sobie).
@G06DbT: no cóż lepsze to niż gnicie w piwnicy... dzięki temu przez 3 lata więcej zwiedziłem polski niż innym środkiem transportu. patrz chciało mi się dymać z kato na hel szosą ale teraz np pociągiem nie. wiem że jest ale to polubiłem, jedyna fajna rzecz tam za oknem która powoduje aż chce się wyjść
Jakimś bikepackingiem się zainteresuj, gravelem (w końcu to też kolarka) czy czymś podobnym. Bo z takim podejściem to w życiu baby nie znajdziesz.
@G06DbT: 99,9 procent mężczyzn też. Tak tylko pisze żeby mu uzmysłowić jak ma niszowe hobby
@mati1990: Na pewno w piwnicy taką znalazł. Spokojnie do twojej też może jakaś zajrzy