Podobno propisowski Mazurek jedzie po pisiorach jak walec. ¯\(ツ)/¯ Jest nawet o jakiejś pani z pisu co karmi prezesa. xDDD #kanalzero #mazurek #polityka #pis
@Cogito-sum może wyczuł pismo nosem i coś wyniuszył bunt na starego pierdziela w tej partii ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡° Dudeł też coś ostatnio chlapał jęzorem w wywiadzie
@CzarnyOwiec: Podobno w pisie się gryzą. Są pisiory które zrozumiały że przegrały wybory z własnej winy i chcą zmian, ale są też pisiory-beton, zero refleksji i nie chcą zmian.
@Cogito-sum najbardziej smialbym się jakby konfa wygrała wybory i zrobiła z nich popychła. Dla Polski nie byłoby to wcale dobre ,ale trzask dup tej pisowskiej gawiedzi chociaż by mnie bawił. Ciekawe co Batyr by wtedy zrobił.
@Cogito-sum: Nowa gęba, ale beton w głowie i w sercu. To produkt Kaczyńskiego, czy jak tam powiedział. Sondaże wygrywają bardziej, niż się wydaje. Zobaczymy za dwa lata, ale obstawiam mocne zwycięstwo PiS z Konfą.
@Altar: Jedno jest pewne, obecna koalicja też zachowuje się jak pisowski beton przed 2023, obecny wynik pisu to zasługa rządzących. Nic nie wiadomo, kiedyś istniała koalicja AWS+UW, czyli POPiS. Jak pierdyknęło to nie było co zbierać.
@Cogito-sum: No chyba jednak tak się nie zachowują. Inaczej pół PiS-u już by siedziało w areszt ach wydobywczych, tymczasem oni nawet szmateckiego nie przytrzymali. To już nie pierdyknie jak za AWS/UW. Społeczeństwo jest kompletnie przemodelowane.
Jest nawet o jakiejś pani z pisu co karmi prezesa. xDDD
#kanalzero #mazurek #polityka #pis
Dudeł też coś ostatnio chlapał jęzorem w wywiadzie
@CzarnyOwiec: Odnoszę wrażenie że on wcale nie kocha starego pisowskiego betonu. No ale on mi się nie zwierza więc mogę się mylić. Ostro pojechał po Kurskim, symbolu ostatnich 8 lat.
https://wiadomosci.onet.pl/wybory/wybory-prezydenckie/karol-nawrocki-ostro-komentuje-zapowiedz-jacka-kurskiego-po-moim-trupie/sdmz2hw
Nic nie wiadomo, kiedyś istniała koalicja AWS+UW, czyli POPiS. Jak pierdyknęło to nie było co zbierać.
Poza tym smród sfermentowanego, wysokoprocentowego napoju aż bije z tego filmu