Wpis z mikrobloga

• 3
@SotrazX pochwal.sie dziełem na socialmediach, to może trafisz na babę pierogoseksualną. Umówicie się na wspólne lepienie, a potem będzie keks.
  • Odpowiedz
@SotrazX: kurna jakbym miał wstawać rano żeby lepić pierogi to bym się chyba zabił (w minkrafcie).

Serio wstawać wcześnie, żeby robić coś tak nieciekawego i nieprzynoszącego dochodu... zjeść rozumiem, ale robić to jest upadek mexczyzny
  • Odpowiedz
@Returned: ja nie homo, a twoich preferencji pod tym względem oceniać nie będę, bo trochę nie wypada jednak, także musisz znaleźć kogoś innego do igraszek.

a słyszałeś kiedyś o takim powiedzeniu głupi jak but?
  • Odpowiedz
@Returned: typie, ja nie mam nastu lat, żeby się w durne pyskówki wdawać. jeśli wciąż nie dotarło do ciebie co ci próbuję przekazać, to trudno, pisz swoje idiotyzmy dalej.
  • Odpowiedz
@atteint: a to bardzo ciekawe, co piszesz, bo dosłownie sam zacząłeś durną pyskówkę i to jeszcze od inwektywow pod płaszczykiem "subtelnej" docinki.

Mój komentarz był zgryźliwy, za co opa @SotrazX przepraszam. Po prostu nienawidzę gotować, ale niepotrzebnie ubrałem to w takie słowa. Niemniej nigdzie go nie obraziłem. A przynajmniej nie miałem takiego zamiaru. Ładnie z jego strony, że pomaga mamie. Też lubię pomagać mamie jak do rodziców wpadam, ale
  • Odpowiedz