Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

co prawda nie wiedział tego Korwinowi i inne lemingi z Konfy, które nadal p------ą, że wojna to wina Ukrainy

@text: korwina to zapamietam z tego live co byl dzien czy dwa przed inwazją na kanale sportowym chyba, gdzie przekonywal ze no na pewno inwazji nie bedzie, ze to teatr dla gojów i putin tylko udaje
no a potem dwa dni pozniej inwazja xD
  • Odpowiedz
  • 109
@Platnybotkonfy sprzedać im tyle broni, ile tylko Europa byłaby w stanie sfinansować (w swoim interesie), do poziomu, w którym ataki na terytorium orków tak wzburzyłyby ulice, że fiutin by się obsrał.
  • Odpowiedz
@jurii: całe szczęście, że AFD i konfederacja i prawactwo nie rządzi w UE dzięki temu juz za chwilę będziemy wysyłać im całe tony sprzętu, które pokonają Rosję lada chwila. No i koalicja chętnych juz się pakuje, wszystko idzie zgodnie z planem
  • Odpowiedz
  • 0
Przez chwilę nawet łudziłem się, że jest jakiś specjalny scenariusz, strategia - w chwili jak nad łbem łysego szczura pojawił się B2 z F22... a to symbolem pozostanie czerwony dywan i pomarańczowy małpoklaun.
  • Odpowiedz
@text: @jurii @gaz_wieprzowy Ukrainy w nato poza Ukraińcami to chcą tylko słudzy narodu ukraińskiego.
Pokój zależy od Ukrainy, bo nie ma szans że Rosja odpuści i wyjdzie z niczym. Dla Polski i UE najlepiej gdybyśmy po prostu walczyli do ostatniego Ukraińca.
Nie wiem czemu UE mająca 12x większą gospodarkę niż Rosja nie jest w stanie pomóc Ukrainie na tyle żeby ich wygonili z terenu.
  • Odpowiedz
@Trva

Przez chwilę nawet łudziłem się, że jest jakiś specjalny scenariusz, strategia - w chwili jak nad łbem łysego szczura pojawił się B2 z F22... a to symbolem pozostanie czerwony dywan i pomarańczowy małpoklaun.

ale to tylko potwierdza to co czesc mowi, ze us chce rosji w swoim obozie jak beda walczyc z chinami, tyle ze ruskie sa mądre, podniesli stawkę wystawiajac jakas debilna retoryke i atakując ukraine i czekaja co
  • Odpowiedz