✨️ Jak wyjść z stagnacji w korporacyjnej księgowości?Ⓘ Utknałem w korpo ksiegowosci w bpo/ssc i nie wiem co zrobić. W byciu zwykłym klepaczem ma co liczyć na zarobki większe niz 9k brutto, nawet w wojewodzkim. Probuje aplikowac na stanowiska jak mlodszy kontroler finansowy, czy analityk, ale brak jakiegokolwiek odzewu. W ktora strone moge isc, zeby dostac szanse na rozwoj i zarabiac tą dyche netto. Mam wrazenie ze sektor bpo/ssc ma stagnacje w zarobkach i dodatkowo niedlugo indie, albo AI zrobi swoje i bedzie masa bezrobotnych #korpo #praca #pracbaza #korposwiat
Utknałem w korpo ksiegowosci w bpo/ssc i nie wiem co zrobić. W byciu zwykłym klepaczem ma co liczyć na zarobki większe niz 9k brutto, nawet w wojewodzkim. Probuje aplikowac na stanowiska jak mlodszy kontroler finansowy, czy analityk, ale brak jakiegokolwiek odzewu. W ktora strone moge isc, zeby dostac szanse na rozwoj i zarabiac tą dyche netto. Mam wrazenie ze sektor bpo/ssc ma stagnacje w zarobkach i dodatkowo niedlugo indie, albo AI zrobi swoje i bedzie masa bezrobotnych
#korpo #praca #pracbaza #korposwiat
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi