Wpis z mikrobloga

✨️ Samotny wyjazd na Karaiby - czy to obciach?
Wyjazd samemu w połowie listopadzie all inclusive na Karaiby, na 2 tygodnie. Chcę odpocząć, poleżeć pod palmą, pokąpać się w ciepłym oceanie, posurfować i pojeździć motorówką. Znajomi mówią mi, że to przegryw, bo facet 30+ powinien z babą jechać na takie wakacje lub co najmniej z kumplem i po drodze zaliczyć jakiś diving :) Ale moim kumplom szkoda tych 20k na taki wyjazd, więc nie widzę powodu, żeby się na kogoś oglądać i jadę sam. Jak to widzicie? Naprawdę takim obciachem dla faceta jest wyjechać samemu i maksymalnie wyczillować?

#logikaniebieskichpaskow #divyzwykopem #podroze

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Mój znajomy wziął sobie na taki wyjazd fryzjerkę do której chodzi, generalnie mu się podobała i myślał, że coś z tego będzie a ta raszpla cały pobyt strzelała oczami za innymi typami, wrócił znerwicowany i psychoterapeutka zarobiła, generalnie wakacje z-----e.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim a jaka to różnica jak to widzimy? Ja ci na wykopie napiszą, że to obciach to co nie pojedziesz? Znam ludzi co latają na wakacje samotnie i jakiś rozterek z tego powodu nie mają.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim no niby wszystko spoko ale jakbym ja miał sam jechać to raczej by mi się nie chciało, wracać po całym dniu bycia samemu do pustego hotelu, wstawać rano i iść samemu na śniadanie czy coś, no nie widziałbym sensu takich wakacji
Ale co kto lubi, a opinią innych raczej bym się nie sugerował
  • Odpowiedz
  • 6
@mirko_anonim żaden obciach. Ja byłam 3 tygodnie sama w Malezji, teraz wracam zima do Tajlandii też sama. Dla mnie najlepsze wakacje, bo nie muszę się pod nikogo dostosowywać i robię to co mi się podoba praktycznie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz