Dziś postanowiłem przerwać trwający u mnie marazm i pojechałem nieco dalej jak zwykle. Moim celem był ok. 40 km ale jak zobaczyłem że tyle mam na liczniku to stwierdziłem, że dojadę jeszcze (。◕‿‿◕。) Gdyby nie okropnie duże piaski od 20 km. (chciałem zaliczyć kwadraciki (ง͠°͟ل͜͡°)ง ) to myślę, że dałbym radę więcej. Ogólnie przymierzam się do tej upragnionej setki, ale co się rozjeżdżę to przytłacza mnie praca i muszę "rozgrzewać" się od nowa. Jednak mam nadzieję, że do jesieni dam radę (⌐͡■͜ʖ͡■)
@TheDzemo: A co wozisz w tych wielkich sakwach na 40-50 km? Ja na taki dystans, jak pogoda zapowiada się ok, to biorę tylko bidon i dętkę + to co jest potrzebne żeby ją zmienić.
@KontoTylkoPoToZebyCzarnolistowac: Wodę w sumie i portfel, duperele, i inne "przydamisię". Ogólnie dorobiłem się dziś bagażnika, chciałem przetestować czy moje stare sakwy pasują, ale chyba czas na nowe ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@TheDzemo: Bez problemu dasz radę :) Do setki, o ile nie zamierzasz się ścigać, nie trzeba mieć wielkiego przygotowania. Jeśli pojedziesz spokojnym tempem, będziesz dużo pił, no i zadbasz o prawidłowe odżywianie się w trasie, to dojedziesz bez problemu :)
Dziś postanowiłem przerwać trwający u mnie marazm i pojechałem nieco dalej jak zwykle. Moim celem był ok. 40 km ale jak zobaczyłem że tyle mam na liczniku to stwierdziłem, że dojadę jeszcze (。◕‿‿◕。)
Gdyby nie okropnie duże piaski od 20 km. (chciałem zaliczyć kwadraciki (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง ) to myślę, że dałbym radę więcej. Ogólnie przymierzam się do tej upragnionej setki, ale co się rozjeżdżę to przytłacza mnie praca i muszę "rozgrzewać" się od nowa. Jednak mam nadzieję, że do jesieni dam radę (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#rowerowyrownik #szosa #bory #borytucholskie #rower #podroze
Skrypt | Statystyki
źródło: 3cab72e3-ebf9-4751-b3fc-c7dd0705e762
Pobierzźródło: 097c73d8-a7c3-44fc-ab3b-d7619c776407
Pobierzźródło: 26d79fd2-13ca-4247-8d1f-2f62d7864a03
Pobierz@TheDzemo: Bez problemu dasz radę :) Do setki, o ile nie zamierzasz się ścigać, nie trzeba mieć wielkiego przygotowania. Jeśli pojedziesz spokojnym tempem, będziesz dużo pił, no i zadbasz o prawidłowe odżywianie się w trasie, to dojedziesz bez problemu :)
Komentarz usunięty przez autora