Aktywne Wpisy
Dd9900 +87
źródło: Screenshot_20260107_135702
Pobierz
MonazoPL +73
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

źródło: temp_file5750924422159779791
PobierzJest taki test dla serca - jeśli 3 piętro jest problemem, to lepiej przejść na zdrową dietę lub pójść do lekarza
Wtedy to wszystko tak planowałem, żeby schodzić i wchodzić tylko raz dziennie do mieszkanka xd
Hahaha, co za zaprzeczenie... Jeżeli
@aepor: myślę że stąd, że tam nie na żadnego zaprzeczenia, bo wyraźnie napisałem, że nie robię nic, aby mieć jakąś lepszą kondycję, pewnie nie byłbym w stanie przebiec kilometra bez zadyszki albo podnieść odpowiednio dużo razy odpowiednio dużo żelaza na siłowni. To co robię, to absolutne minimum, moja aktywność ogranicza się właściwie do chodzenia, a mimo to wciąż mam kondycję wyraźnie lepszą niż sporo ludzi. Co w
Przeciętny 30 latek przechodzi 5-7 tysięcy kroków dziennie. Jest to bardzo, bardzo mało, minimum dziennie powinno być 10 tysięcy kroków.
No i są tacy jak ja. Którzy cały dzień przesiadują przed komputerem i przechodzą jakieś 500 kroków
@Karl_Tofel: Do czasu skręconej kostki jak nie ma windy robi się ciekawie.