Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +465
Mój dziadek pracował, babcia nie, mieli trójkę dzieci, babcia się głównie nimi zajmowała.
Mój tata pracował, mama nie, wychowali 3 dzieci.
Ja pracuję, moja żona tez, bo gdybyśmy nie mieli dwóch wypłat to machajacypapiez.jpg.
Dzieci
Mój tata pracował, mama nie, wychowali 3 dzieci.
Ja pracuję, moja żona tez, bo gdybyśmy nie mieli dwóch wypłat to machajacypapiez.jpg.
Dzieci

del855 +156
A potem sie glupio pytacie kto te mieszkania skupuje i trzyma puste, ze to niemozliwe.... ;)
A lekarzy z dentystami w Polsce jest blisko 200k, niech chociaz co 4. bedzie taki obrotny... dalej skupiajcie sie na jakis mitycznych funduszach, co kupuja na bloki.... lekarze kupuja na pietra, ale nie od 3 lat, tylko od 30 i nie jest kich kilku tylko kialkdziesta tysiescy...
#nieruchomosci
A lekarzy z dentystami w Polsce jest blisko 200k, niech chociaz co 4. bedzie taki obrotny... dalej skupiajcie sie na jakis mitycznych funduszach, co kupuja na bloki.... lekarze kupuja na pietra, ale nie od 3 lat, tylko od 30 i nie jest kich kilku tylko kialkdziesta tysiescy...
#nieruchomosci
źródło: Zrzut ekranu 2025-08-21 180800
Pobierz

#przegryw
wczoraj xD patrząc na to jak mało ludzi chodzi teraz do kin, to zaczynam się do nich na nowo przekonywać. Fajny sposób spedzenia czasu z partnerką. Przy okazji można wyskoczyć na jakieś dobre jedzonko. W dodatku teraz bilety są dość tanie, jest mnóstwo promocji, więc tylko korzystać.
@dr_papieros: No kolego chyba nie spojrzałeś na tagi.
W 2021r na Bondzie
Od tamtego czasu nic nie grali ciekawego.
Bardzo dawno temu. Duża zaleta kin - potrafię się skupić i nie przeglądać głupot na telefonie