Dla konfiarzy w tym momencie większym złem jest Izrael i Żydzi, a nie Putin, który od lat grozi Polsce i uważa, że Polacy są odpowiedzialni za wybuch II WŚ. Pomijając, ze tak samo był j----y Netanjahu podczas wizyty w USA, jak teraz jest j----y przez wielu Putin.
Ogólnie zauważyłem ostatnio w internecie, że jak napiszesz coś złego o Rosji, to nagle pojawi się głupi prawak, który zacznie coś p-------ć o Izraelu xD
@LamajHarma: memcen to chyba jakiś zwolennik kalifatu że krytykuje Netanjahu za walkę z akbarami. No ale co się spodziewać, jak kibole akbarowcow tu sami zwożą.
Polska chrześcijańska a nie islamska i żaden prawak tego nie zmieni!
@massbombing_return: typ wraz z pisem będzie rządził za dwa lata - myślę że sens jest dość spory komentowania jego wysrywow. Myślenie życzeniowe nic tu nie zmieni.
@massbombing_return: tak, tak, lekceważ figury dalej. Tak jak przed wyborami było lekceważenie batyra bo już niby był skończony, bo kawalerka, ustawki i snusy już go pogrzebały ¯\(ツ)/¯
Ogólnie zauważyłem ostatnio w internecie, że jak napiszesz coś złego o Rosji, to nagle pojawi się głupi prawak, który zacznie coś p-------ć o Izraelu xD
#bekazkonfederacji #rosja #ukraina #izrael #polityka
źródło: 3213213
PobierzI prawami jeszcze nazywa się Braun albo Berkovitz czy jakoś tak.
Polska chrześcijańska a nie islamska i żaden prawak tego nie zmieni!
@massbombing_return: tak, tak, lekceważ figury dalej. Tak jak przed wyborami było lekceważenie batyra bo już niby był skończony, bo kawalerka, ustawki i snusy już go pogrzebały ¯\(ツ)/¯