Wpis z mikrobloga

Hej, wołam plusujących ten post, odnośnie kupionych tydzień temu akcji z polecenia AI.
Nie przedłużając, ORGO zarobiło 90eur (+4,67%), TTD straciło mimo dość dalej solidnych wyników, na ten moment 451eur (-34,10%).
Dokupiłem i planuję dokupić jeszcze jak spadnie poniżej 50, uśredniając cenę żeby próg rentowności był niżej. Kupiłem trochę więcej niż chciałem, żeby zredukować pozycje o 50% dodałem stoplossy po zakupie - ale na ordo ustawiłem źle cenę, a na ttd był slippage taki że w ogóle nie złapało stoplossa i wbiło go dopiero na 56. Także nauczka i hodluje. Otuchy dodaje mi fakt, że tradedesk, jest raczej dobrze oceniany jako coś na kilka lat do przodu. Coś powinno z tego jeszcze być. Soundhound polecone jako trzecie było właściwym wyborem krótkoterminowo. QBTS miało mieć dzisiaj earnings i z tego co patrzę po internecie to nie wiem czy gpt podało prawidłową datę?

#sztucznainteligencja #chatgpt #perplexity #gielda #aitrading
interpenetrate - Hej, wołam plusujących ten post, odnośnie kupionych tydzień temu akc...

źródło: 1000011643

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Najgorszego śmiecia polecilo I teraz minus 35 % xd
A tak na serio to kto mógł wiedzieć. Poza tym że spółka była wyceniana raczej drogo. Także kara surowa adekwatna, zobaczymy co dalej, to po prostu natura tego stocka, jest mocno zmienny i sytuacja za pół roku może być zgola inna
  • Odpowiedz
@gosciu82: czemu najgorszego śmiecia?
wiesz co nie znam się aż, tak, będę próbował dalej z tym ai, ale z tego co oglądam yt, to tradedesk miał dobre wyniki ale poleciał bo amazon przeszedł an własny system czy bazę reklamową i to podobno spowodowało taki spadek. Ogladałem dzisiaj porównanie tradedesk z roku i niby ten pierwszy miał wrócić na 80 gdzie ten drugi niewiele urosnąć. U innego youtubera, jest ten stock
  • Odpowiedz