Wpis z mikrobloga

Dla zainteresowanych, powstała wtyczka do stremio pokazująca watchlistę z filmwebu na stronie głównej. Inne polskie dodatki to napisy24 i docchi (do anime), są dostępne na liście z r/StremioAddons.

Jakby kogoś interesowały treści z lektorem i dubbingiem, to w torrentio i mediafusion można je znaleźć, ale jednak głównie popularniejsze pozycje. Jeszcze polecam zainstalować tmdb, żeby mieć opisy filmów po polsku. Do polskiego kontentu nadal jest lepsze połączenie kodi + fanfilm + tb7/rapideo (opcjonalne premium).
#stremio #kodi #realdebrid #piratujo #filmyonline
zaye93 - Dla zainteresowanych, powstała wtyczka do stremio pokazująca watchlistę z fi...

źródło: stremio-logo

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Z opisu brzmiało spokoko, ale tak na prawdę musisz upublicznić swoją listę na Filmweb i wskazać swojego użytkownika.
Ktoś poleci jakiś dodatek, który wyświetlaby popularne filmy i seriale dla użytkowników Polski? Np. top pozycji z Netflix, czy Disney ale dla Polski.
  • Odpowiedz
@zaye93: kurde a nie ma moze jakiejs wtyczki ktora umożliwiałyby odtwarzanie tresci z tb7 na stremio? bo kodi strasznie zamula i fatalnie sie tam steruje
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Alaric niestety nie. może kiedyś doczekamy się odpowiednika fanfilma na stremio, ale raczej nie prędko. nie ma na razie zbyt dużej polskiej społeczności, żeby więcej programistów zainteresowało się tematem.
  • Odpowiedz
@zaye93 wystarczy kupić TorBoxa i jest dostęp do usnetu, trochę więcej polskich treści no i można dodawać przez TorBoxa własne torrenty przez które się pojawia + z prywatnych trackerów można bo odpowiedni plan TorBoxa seduje 48
  • Odpowiedz
@shexcyk: a opyla się ten torbox?
czytałem że długo się buforuje i przede wszystkim do bardziej niszowych treści
10 usd na msc kurde to duzo chyba że na współe z kimś o ile to będzie dobrze działać
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Alaric pakiet za 5$ by ci wystarczył, jeśli chcesz też korzystać z prywatnych trackerów. pamiętaj też, że na torboxie będzie prawdopodobnie mniej źródeł z lektorem niż na real debrid. do useneta w tym wypadku nie warto dopłacać moim zdaniem, no chyba że masz zamiar oglądać niszowe treści po angielsku lub czasem jak się poszczęści z napisami.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@shexcyk mniej użytkowników = mniej źródeł w cache. kiedyś korzystałem z darmowego tiera jak jeszcze był dostępny to było mniej torrentów po polsku dostępnych od razu do odtworzenia.
  • Odpowiedz
  • 0
@zaye93 to chyba dawno nie korzystałeś z Torboxa. Cache porównywalny do RD i pozwala korzystać z prywatnych trackerów bo nawet najtańszy plan seeduje (co prawda dużo wolniej niż zwykły seedbox ale zawsze. Sam korzystam z Premiumize i raz na rok nabijam sobie upload seedboxem z autobrr (spokojnie 1TB/m) a później tylko jeśli potrzebuje pobieram za pomocą Premiumize i nie ma bana za hit & run
  • Odpowiedz
  • 0
@archi3: planuję przetestować torboxa, bo właśnie kończy mi się rd. a co do prywatnych torrentów na torrentleech org zbanowali torboxa, więc nie mógłbym wypróbować. tak jak piszesz na polskich trackerach podobno działa, tylko niestety nie mam do takich dostępu i obecnie nie da się na żaden dostać.
jeszcze jedno pytanie - gdy szukasz dany film w stremio pokazują ci się zcachowane wyniki z prywatnych trackerów czy tylko w przypadku jak
  • Odpowiedz
  • 0
@zaye93 polecam jako uzupełnienie do debrida. Sam korzystam tylko gdy moja połówka chce obejrzeć coś polskiego. Zresztą 3$ nie majątek warto spróbować
  • Odpowiedz
Nie działa ta wtyczka do filmwebu. Mam wszystko publiczne, podaje swój nick i nie wyszukuje totalnie nic z mojej watchlisty w stremio
  • Odpowiedz