Wpis z mikrobloga

Dla zainteresowanych, powstała wtyczka do stremio pokazująca watchlistę z filmwebu na stronie głównej. Inne polskie dodatki to napisy24 i docchi (do anime), są dostępne na liście z r/StremioAddons.

Jakby kogoś interesowały treści z lektorem i dubbingiem, to w torrentio i mediafusion można je znaleźć, ale jednak głównie popularniejsze pozycje. Jeszcze polecam zainstalować tmdb, żeby mieć opisy filmów po polsku. Do polskiego kontentu nadal jest lepsze połączenie kodi + fanfilm + tb7/rapideo (opcjonalne premium).
#stremio #kodi #realdebrid #piratujo #filmyonline
zaye93 - Dla zainteresowanych, powstała wtyczka do stremio pokazująca watchlistę z fi...

źródło: stremio-logo

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Jakby ktoś szukał polskiej wtyczki to polecam sprawdzić AIOStreams Polish. Dokładniej rzecz ujmując jest to konfiguracja do popularnej wtyczki AIOStreams dostosowana do źródeł po polsku.
  • Odpowiedz
  • 0
@Tomfle: Testuję sobie właśnie twój config. Tylko Miscellaneous/Always pre-cache mogłoby być włączone domyślnie, żeby całe sezony się dodawały do debrida. Jeszcze u siebie ustawiłem polski na język wymagany. Czasami wyświetla się nieprawidłowo odcinek z innego sezonu, nie wiem czego to wina.
  • Odpowiedz
@zaye93: Można by to włączyć. Ja to co oglądam i tak w większości jest już s-cache-owane całymi sezonami więc nie przyglądałem się tej opcji. Rozumiem, że jak torrent zawiera cały sezon to nawet jak odpalisz jeden odcinek to dodatek pobiera wszystkie pliki wideo w danym torrencie domyślnie. Jeżeli wyświetla się nieprawidłowy odcinek to wina któregoś z dodatków składowych. Pamiętasz jaki to był (dodatek)?
  • Odpowiedz
Czy macie jakiś pomysł, dlaczego muszę usunąć wszystkie regex w filtrach, by móc zapisać AIO? W innym wypadku dostaje komunikat, że nie mam uprawnień do dodawania regex, a bez ich wprowadzenia wydaje się być dość spory bałagan w wyświetlonych recordach.
  • Odpowiedz
@Tomfle Spoko, w takim razie użyje tego nowego serwera. Mam dodatkowe pytania, czy da się zrobić coś w tym AIO, by nie pojawiały się nie scachowane recordy, które mi spamują. Chyba, że te recordy bez błyskawicy można jakoś odpalić z real debrid? I drugie pytanie, czy TMBD działa z AIO, jak nie podałem api z konta, czy wtedy potrzebuje go jako oddzielny addon?
  • Odpowiedz
@dodsonbradley7699:
Pierwsze pytanie: Tak. Filters->Cache i dalej włącz "Exclude Uncached". Tylko pamiętaj że Real-Debrid nie ma API do zwrócenia statusów torrentów na serwerze. To podają poszczególne dodatki i czasem to jest nieaktualne. Może się okazać, że niektóre torrenty bez błyskawicy jednak są scachowane a Ty je wykluczysz w ten sposób.

Drugie pytanie: TMBD w AIOStreams jest potrzebne do "title matching" czyli ponownego sprawdzenia i odrzucenia złych wyników zwróconych przez niektóre
  • Odpowiedz
@Tomfle: dzięki za info, to nie wykluczam w takim razie recordow, a title matching działa bez podania API, czy powinienem je podać dla TMBD, pytam bo w manualu jest podany jako krok opcjonalny? Co masz na myśli dokładnie przez metadane, co mi to da w tym przypadku, bo nie zczaiłem?
  • Odpowiedz